ΚΟΣΜΟΣ

Η κομπίνα πρώην αστυνομικού του Ηθών με τους οίκους ανοχής

Οι συνεργοί του «έρχονταν σε επαφή» με τις ιερόδουλες εν ώρα υπηρεσίας

Ένας πρώην αστυνομικός του Τμήματος Ηθών στη Νέα Υόρκη είχε στήσει επιχείρηση με οίκους ανοχής, έχοντας για συνεργούς του αστυνομικούς της πόλης. Η κομπίνα του απέφερε ετησίως 2 εκατ. δολάρια και στηριζόταν στην εμπειρία που είχε αποκτήσει υπηρετώντας το Σώμα.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος Ludwig Paz ανάγκαζε τους πιθανούς πελάτες του να κατεβάζουν τα παντελόνια τους μπροστά στις ιερόδουλες και να τους ψαχουλεύουν, για να επιβεβαιώσει ότι δεν ήταν αστυνομικοί σε μυστική αποστολή. Ήξερε από τα χρόνια της υπηρεσίας του ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούν να «εκθέσουν τους εαυτούς τους» σε πόρνες κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων για να μην υποστούν σωματική έρευνα και γιατί ήταν παράνομο να συνευρεθούν ερωτικά μαζί τους, οπότε οι νέοι πελάτες που ήθελαν να συχνάζουν στους οίκους ανοχής έπρεπε να γδύνονται και να «επιτρέπουν να τους θωπεύουν».

Ο επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι μερικοί από τους φερόμενους συνεργούς του Paz «παιχνίδιζαν» με τις ιερόδουλες που δούλευαν στα «σπίτια» του ενώ βρίσκονταν σε υπηρεσία, ως αντάλλαγμα για τη διοχέτευση πληροφοριών σε αυτόν σχετικά με «ενεργές και τρέχουσες» επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικά είπε: «Σύχναζαν με ιερόδουλες εντός και εκτός υπηρεσίας».

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης της υπόθεσης, για την οποία κατηγορούνται επτά αστυνομικοί εν ενεργεία, ο εισαγγελέας ανέφερε ότι οι πελάτες στους οίκους ανοχής του πρώην αστυνομικού χρεώνονταν κανονικά με 40 δολάρια για 15λεπτο σεξ, 80 για μισή ώρα, και 160 για μία ολόκληρη ώρα, με τα μισά χρήματα να πηγαίνουν στις ιερόδουλες.

Δύο όμως από τους αστυνομικούς που συνεργάζονταν με τον Paz είχαν έκπτωση για τις σεξουαλικές υπηρεσίες που λάμβαναν.

Ο ένας από τους δύο, σύμφωνα με μαρτυρίες, επισκέφθηκε τους οίκους ανοχής του Paz «αμέτρητες φορές» αλλά έπρεπε να πληρώσει «μόνο 20 ευρώ στην κοπέλα». Σε αντάλλαγμα ο αστυνομικός, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, παρείχε στον 51χρονο πληροφορίες που κατείχε ο ίδιος και που έπαιρνε από άλλους δύο συναδέλφους του.

Ο δεύτερος επίορκος αστυνομικός, που βρίσκεται στο Σώμα 23 χρόνια, φέρεται να έψαξε τη βάση δεδομένων της αστυνομίας της Νέας Υόρκης για να βοηθήσει τον Paz να μην συλληφθεί. Και αυτός πλήρωνε 20 δολάρια ως αντίτιμο για τις σεξουαλικές υπηρεσίες.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 51χρονος φέρεται να πλήρωνε έναν άλλον αξιωματικό του Τμήματος Ηθών του Μπρούκλιν έως και 500 δολάρια την εβδομάδα, για να είναι ο «βασικός πληροφοριοδότης» του, αποκαλύπτοντάς του τις επερχόμενες επιδρομές της αστυνομίας και τις μυστικές επιχειρήσεις.

Μάλιστα του έδινε και πληροφορίες που περιείχαν λεπτομέρειες σχετικά με το «ποιοι αστυνομικοί θα έρχονταν και τι ώρα, τι φορούσαν, από πού έρχονταν» και κάποιες φορές έχοντας σταθμεύσει έξω από οίκο ανοχής του Paz κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Τμήματος της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με αξιωματικό, ο Paz, ο οποίος αποσύρθηκε το 2010, προφανώς «εξοικειώθηκε με τις επιχειρήσεις του τζόγου και της πορνείας στράφηκε ευνοϊκά προς αυτό το είδος “εργασίας”» έχοντας δουλέψει σαν αστυνομικός στο Τμήμα Ηθών.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Όταν ο Τσίπρας δήλωνε «άθεος» και αρνιόταν πεισματικά να μπει σε Εκκλησία

Με κατανυκτικό ύφος παρακολούθησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας…

Ρόδος: Το μασάζ 49χρονου σε 19χρονη κατέληξε σε… ασέλγεια

H κατάσταση ξέφυγε όταν ο 49χρονος… άπλωσε χέρι…

Τι διαπραγματεύθηκε ο Α.Τσίπρας

Η πέραν της ώρας διαπραγμάτευση Α.Τσίπρα και Ρ.Τ.Ερντογάν…

Βάρκιζα:Tα πέταξε όλα και έκανε στριπτιζ πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου

Άγνωστος έστειλε ένα απίστευτο βίντεο που δείχνει μία…

Παντού ανεπιθύμητοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Εξοργισμένο πλήθος διώχνει τους Μάρδα & Μπγιάλα

Ο βουλευτής Δημήτρης Μάρδας, που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις…

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Βουλευτές σε δύο κοινοβουλευτικές ομάδες

Στην εποχή της «πρώτης φοράς Αριστεράς» το είδαμε…

Η φωτογραφία-Ντοκουμέντο που δείχνει ότι το ελικόπτερο δέχθηκε ΠΥΡΑ στα Ιμια

Σκοτεινή και ανεξιχνίαστη, τουλάχιστον επισήμως, γιατί ανεπισήμως οι…

Ζευγάρι «βρικολάκων» βρήκαν μόνιμη σύντροφο για να της πίνουν το αίμα

Ένα παντρεμένο ζευγάρι αυτοπροσδιορίζονται ως «βασιλιάς και βασίλισσα…
contact