ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Mariah Carey ματαιώνει συναυλία της στις Βρυξέλλες για λόγους ασφάλειας

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Mariah Carey ματαίωσε μια προγραμματισμένη συναυλία της στις Βρυξέλλες, επικαλούμενη τις ανησυχίες που υπάρχουν για λόγους ασφαλείας τέσσερις ημέρες μετά τις επιθέσεις που προκάλεσαν τον θάνατο 31 ανθρώπων στη βελγική πρωτεύουσα.

Η ντίβα της ποπ θα έδινε την Κυριακή συναυλία στην αίθουσα συναυλιών «Forest National» στα προάστια των Βρυξελλών στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας της.

Πολλά συγκροτήματα, όπως οι U2, είχαν ακυρώσει τις συναυλίες που θα έδιναν στο Παρίσι μετά τις συντονισμένες επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου που στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους, οι 90 από τους οποίους βρισκόντουσαν στην αίθουσα συναυλιών του Μπατακλάν.

«Αγαπώ τους θαυμαστές μου στις Βρυξέλλες» αναφέρει σε μήνυμά της στο Twitter η σταρ, αλλά «τώρα με συμβουλεύουν να ακυρώσω τη συναυλία μου για την ασφάλεια των θαυμαστών μου, των μουσικών μου και της ομάδας μου και όλων των ανθρώπων που μετέχουν σε αυτήν την περιοδεία». «Ελπίζω να σας δω σύντομα, προσεύχομαι και σας στέλνω την αιώνια αγάπη μου» προσθέτει στο μήνυμά της.

Η συναυλία της τραγουδίστριας ακυρώθηκε παρά την ανακοίνωση του «Forest National» με την οποία οι υπεύθυνοι διαβεβαίωναν ότι όλες οι συναυλίες θα γίνουν μετά τη λήψη ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας.

Πολλά συγκροτήματα, όπως οι U2, είχαν ακυρώσει τις συναυλίες που θα έδιναν στο Παρίσι μετά τις συντονισμένες επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου που στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους, οι 90 από τους οποίους βρίσκονταν στην αίθουσα συναυλιών του Μπατακλάν, την ώρα που έπαιζε το αμερικανικό συγκρότημα Eagles of Death Metal.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact