ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

«Η μεγάλη επιστροφή»: Ο Λιάγκας στο πλευρό της Φαίης Σκορδά

Αναμφισβήτητα η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ότι ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει και μάλιστα στο πλευρό της Φαίης Σκορδά αποτελεί την πρώτη είδηση στο μιντιακό χώρο.

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση ότι ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και μάλιστα σε ρόλο που αποτελεί μεγαλύτερη έκπληξη μαζί με τη Φαίη Σκορδά.

«Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει καλημέρα μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο Πρωινό. Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης» αναφέρει το δελτίο Τύπου του σταθμού.

Μάλιστα όπως επισημαίνεται «η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το μαζί και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται» ξεκαθαρίζοντας ότι αν και πρώην σύζυγοι μπορούν να συνυπάρξουν στο γυαλί.

Το διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά

Ήταν 6 Νοεμβρίου του 2016 όταν οι δυο τους ανακοίνωσαν επίσημα το διαζύγιο.

Η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν δεν τους βρήκε μαζί και οι φήμες που υπήρχαν πως δεν είναι πια ζευγάρι επιβεβαιώθηκαν τότε με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Στην εφημερίδα της Κυριακής η Realnews φιλοξενούσε κοινή δήλωση του ζευγαριού που επιβεβαιώνει το χωρισμό τους ενώ ταυτόχρονα σημείωναν πως θα τους ενώνουν για πάντα τα αγαπημένα τους παιδιά. Να σημειωθεί πως από εκείνο το καλοκαίρι το ζευγάρι συνειδητά είχε επιλέξει να περνάει αρκετό χρόνο χωριστά.

«Ναι δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα», σημειώνει το ζευγάρι στην κοινή του δήλωση.

Η γνωριμία και ο γάμος
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη Gala. Και οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή και μάλιστα υπήρξε ένταση μεταξύ τους. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει πει σε συνέντευξή του: «Ήμουν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας και μου λέει “πες μια ωραία γυναίκα που θες να φέρουμε να κάνουμε μαζί την εκπομπή” και λέω εγώ “Τη Σκορδά”. Όταν σας λέω ότι σφαχτήκαμε στον αέρα…Κυριολεκτικά σφαχτήκαμε! Μόνο που δεν βριστήκαμε, ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν στημένο, αλλά δεν ήταν!», ενώ αποκάλυψε και την ατάκα του που εξόργισε τη Φαίη και στάθηκε η αφορμή του τσακωμού τους: «Της είπα “αν ήσουν γυναίκα μου, θα ήθελα να ήσουν πιο σεμνά ντυμένη”».

Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News – Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Η κόντρα αυτή όμως τελικά εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που κατάληξε σε γάμο.

Για το τι έγινε τους μήνες που ακολούθησαν, ο Γιώργος έχει δηλώσει: «Από τότε πέρασαν 6 μήνες μέχρι να είμαστε μαζί. Βγαίναμε, κάτι γινόταν και “χάλαγε” το πράγμα. Απογοητευόμασταν, και κάναμε δυο εβδομάδες να ξαναμιλήσουμε. Όλο κάτι χάλαγε. Αυτό τράβηξε 6 μήνες. Έβγαινα και έλεγα “σήμερα θα της δώσω το πρώτο φιλί”. Τζίφος το πρώτο φιλί. Έξι μήνες μου πήρε! (…). Την άφηνα και ήμουν “καληνυχτάκιας”. Έλεγα “καληνύχτα” και μετά σκεφτόμουν “Φτου! Πάλι δεν την φίλησα!».

Λιάγκας: Μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για το διαζύγιο με την Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μίλησαν για πρώτη φορά ανοικτά για το διαζύγιό τους το 2019.

Συγκεκριμένα στο πλατό της εκπομπής του τότε, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε την Θάλεια Ματίκα και εκεί ο παρουσιαστής με αφορμή τη συζήτηση που είχαν για τα παιδιά τους, έκανε μία εξομολόγηση για τη σχέση με τους δύο γιους του.

Η Θάλεια Ματίκα είπε μεταξύ άλλων ότι «εδώ και έναν χρόνο ο γιος μου βλέπει τον Τάσο σαν τον ήρωα της ζωής του. Η κόρη μου είναι κολλημένη πάνω μου».Με αφορμή αυτή την ατάκα της Θάλειας Ματίκα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε:

«Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2019, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι δεν ήθελε το διαζύγιο αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (23/9) ο Γιώργος Παπαδάκης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μίλησε και για το διαζύγιό του. Με αφορμή τις δηλώσεις του η Φαίη Σκορδά έκανε μία αποκάλυψη για το δικό της διαζύγιο από τον Γιώργο Λιάγκα και αναφέρθηκε στο πώς βίωσε το χωρισμό της εκείνο το διάστημα.

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Επειδή το έζησα, δεν σημαίνει ότι όλα καλά. Μπορεί καμιά φορά στην κουβέντα να ακούσω “Πολλά ζευγάρια στην Ελλάδα παίρνουν διαζύγιο”. Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι όλα καλά. Ούτε το ήθελα. Το ιδανικό είναι να μένει το ζευγάρι μαζί. Από εκεί και πέρα, όταν δεν υπάρχει άλλος δρόμος.. Αυτό που ήθελα και όχι επειδή έπρεπε, όχι επειδή έτυχε, ήταν να αποκτήσω παιδιά. Αυτό το ήθελα».

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας, πως δεν ήταν κάτι που ήθελε, ωστόσο δεν υπήρχε άλλος δρόμος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact