ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η πρώην σύζυγος του αδελφού του Ανδρέα εξομολογείται: Απορούσα πώς ζούσε η Αντα με τον Γιώργο!

Σαμπάνια

Η πρώην κυρία Γεωργίου Γ. Παπανδρέου, που ακόμη και σήμερα είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα, μας δέχτηκε στο σπίτι της στο Παγκράτι και, παρά την οικονομική στενότητα των τελευταίων χρόνων άνοιξε σαμπάνια για χάρη μας!

Μιλώντας για τα προσωπικά της δεν έκρυψε τον μεγάλο έρωτά της για έναν Αγγλο μουσικό, από τον οποίο χώρισε ύστερα από 10 χρόνια δεσμού επειδή ανακάλυψε ότι την απατούσε με μια υπάλληλό του.

Επίσης μοιράστηκε μαζί μας άγνωστες ιστορίες από τον γάμο της με τον αδελφό του Ανδρέα Παπανδρέου. Για την οικογένεια των τριών πρωθυπουργών λέει πως τα μέλη της συμμετείχαν στα γλέντια που έκαναν στο Καστρί, ενώ εκείνη χόρευε τσιφτετέλια με τη Σοφία υπό το βλέμμα της Μαργαρίτας, που φορούσε -λόγω απλότητας- μια… κουρέλα ρόμπα! Και μέσα σε όλα αυτά σχολιάζει και τον χωρισμό του Γιώργου Παπανδρέου με την Αντα, απορώντας πώς η Αντα είχε τέτοιον άντρα.

Μαρία, πού γεννήθηκες;

Στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας από γονείς μετανάστες. Ο πατέρας μου ήταν φιλόλογος, έγραφε ποιήματα, μιλούσε ξένες γλώσσες και ήταν ελληνολάτρης. Εχω μία αδελφή, τη Δέσποινα, έναν χρόνο μικρότερή μου. Την αγαπάω περισσότερο από οποιονδήποτε άνθρωπο στον κόσμο και τη φωνάζω «μωρό». Είχα κι έναν αδελφό που, δυστυχώς, έφυγε νωρίς από τη ζωή και βύθισε όλη την οικογένεια σε μεγάλο πένθος και απέραντη θλίψη. Σε ηλικία 37 χρόνων σκοτώθηκε σε ένα τραγικό αυτοκινητικό δυστύχημα στη Δανία, όπου ζούσε με την οικογένειά του και εργαζόταν ως κτηνίατρος. Ετρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν η γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους. Δεν έζησε κανένας…

Τεράστιο οικογενειακό δράμα…
Τραγωδία! Δεν το ξεπέρασα ποτέ! Πολλές φορές τα βράδια κλαίω. Τον έλεγαν Βασίλη και τώρα την Πρωτοχρονιά έβγαλα τη φωτογραφία του, την έβλεπα και έκλαιγα. Μόνο που αυτό το θέμα δεν το συζητάω με τρίτους, γιατί δεν αντέχω… Είναι η πρώτη φορά που το αναφέρω δημόσια.

Οι γονείς σου θα έγιναν ράκος…

Στην αρχή το κρύψαμε από τη μητέρα μου, ώσπου το έμαθε κι έγινε άλλος άνθρωπος. Ηταν πολύ ευαίσθητη και έπεσαν όλα τα μαλλιά της. Δυστυχώς, μετά τον θάνατο του αδελφού μου κατέρρευσε η οικογένειά μας. Ο ένας θεωρούσε υπεύθυνο τον άλλον για το τραγικό συμβάν. Ο πατέρας κατηγορούσε τη μητέρα μου ότι δεν μεγάλωσε σωστά τον αδελφό μου και του έκανε όλα τα χατίρια. Η μητέρα μου ανταπέδιδε λέγοντας ότι ο μπαμπάς μου προέτρεψε τον Βασίλη μου να πάει να σπουδάσει στη Γερμανία και μετά να βρει δουλειά στο εξωτερικό. Από την άλλη, εγώ και η αδελφή μου κατηγορούσαμε και τους δύο. Στο τέλος ο πατέρας μου εγκατέλειψε τη μητέρα μου και ξαναπαντρεύτηκε.

«Θυμάμαι τον Θεοδωράκη, νέο, ωραίο και πολύ ψηλό, να κάθεται στο πιάνο να μας κάνει πρόβες τα υπέροχα τραγούδια του. Δεν κρύβω, όμως, ότι ήταν λίγο σνομπ»


Τον δικαιολόγησες που χώρισε τη μητέρα σου;Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact