ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η πρώην σύζυγος του αδελφού του Ανδρέα εξομολογείται: Απορούσα πώς ζούσε η Αντα με τον Γιώργο!

Από τον θίασο του Γιώργου Κωνσταντίνου, γιατί νόμισα πως κάτι μου είπε και με προσέβαλε. Αλλη φορά δεν πήγα σε παράσταση του Γιώργου Πάντζα μια μέρα που είχε καύσωνα. Εγινε έξαλλος! «Δεν θα ξαναδουλέψεις σε θέατρο, Σόκαλη» μου φώναζε.

Παρ’ όλα αυτά έκανες πολλή τηλεόραση και μάλιστα το ΒΒC σε επέλεξε για πρωταγωνίστρια στη διεθνούς φήμης σειρά «Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη». Με την εμφάνισή σου θα μπορούσες να κάνεις κι άλλες δουλειές στο εξωτερικό.

Ισως. Πάντως ο Αγγλος πρωταγωνιστής της σειράς, ο Τζακ Χέντλι, με είχε ερωτευτεί και ήθελε να με βοηθήσει, αλλά εγώ δεν καταλάβαινα από τέτοια. Επινε κιόλας, δεν ήταν και ερωτεύσιμος, άσε μας, καλέ. Είχα και την κλειστοφοβία μου με τα αεροπλάνα.

Ποιος είναι ο πρώτος έρωτάς σου;

Ο Γιάννης Μπαστιάς, ο γιος του περίφημου Κωστή Μπαστιά, που άφησε τη σφραγίδα του στα γράμματα, στο Εθνικό Θέατρο, στη Λυρική Σκηνή και γενικά στον πολιτισμό της χώρας μας. Με τον Γιαννάκη ήμασταν μαζί από τα 17 μου μέχρι τα 23 μου. Μάλιστα είχαμε αρραβωνιαστεί, γιατί πραγματικά αγαπιόμασταν πολύ. Χωρίσαμε όταν έγινα ηθοποιός. Ενα βράδυ έξω από το θέατρο «Μουσούρη» μου είπε: «Μαριώ, διάλεξε. Ή εμένα ή το θέατρο». Και διάλεξα το δεύτερο με μεγάλη στενοχώρια, γιατί τον αγαπούσα.

Υπήρξε άντρας που αγάπησες πολύ και σ’ την έφερε;

Ναι, ο Αγγλος μουσικός και ενορχηστρωτής Ντάγκλας Ρόμπινσον, με τον οποίο είχαμε για 10 χρόνια φλογερό δεσμό. Τον ερωτεύτηκα… θανάσιμα, έμενα μαζί του στο Λονδίνο και πέρασα υπέροχα. Μέχρι που κάποιο Πάσχα ήρθα στην Ελλάδα για να δω τους δικούς μου κι επέστρεψα στο Λονδίνο χωρίς να του το πω για να του κάνω έκπληξη. Τελικά έκανα έκπληξη στον εαυτό μου! Μπαίνοντας στο σπίτι είδα γυναικεία φουστάνια στην ντουλάπα, παντόφλες και καλλυντικά στο μπάνιο. Επαθα τρεμούλα κι έφυγα χωρίς να του μιλήσω. Με κυνήγησε για να τα ξαναφτιάξουμε, αλλά δεν μου αρκούσαν οι εξηγήσεις του. Δεν τον συγχώρεσα.

Και ποια ήταν το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά σας;

Μια γυναίκα που δούλευε στο γραφείο του, με εμφάνιση εντελώς διαφορετική από τη δική μου, με τεράστια στήθη σαν την Τζέιν Μάνσφιλντ. Τελικά ο Ντάγκλας δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Πώς γνωρίστηκες με τον Γεώργιο Γ. Παπανδρέου;

Από παλιά η οικογένειά μου είχε σχέση με το παπανδρέικο -λόγω του πατέρα μου, που ήταν από την Πάτρα- και με τον Γιώργο γνωριζόμασταν από τότε που ήμουν 14 χρόνων. Εκείνη την εποχή μέναμε στο Ψυχικό, σε ένα σπίτι δίπλα στο δικό του, και πότε πότε τον έβλεπα. Πέρασαν τα χρόνια και ξαναβρεθήκαμε τυχαία σε ένα άσχημο γεγονός της ζωής μου. Μου τηλεφώνησε την ημέρα του θανάτου του πατέρα μου και ήρθε από το Λουτράκι, όπου βρισκόταν, για να μου συμπαρασταθεί. Αυτό ήταν που με συγκίνησε στον Γιώργο κι άρχισα να κάνω στενή παρέα παρέα μαζί του. Θα πρέπει να πω ότι, όταν άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα, διαπίστωσα πως είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, μορφωμένος, γενναιόδωρος, αλλά και πολύ γλεντζές. Γι’ αυτό τον παντρεύτηκα. Διασκέδασα πολύ μαζί του, πήγαμε ταξίδια και περάσαμε καλά.Είναι αλήθεια ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πήγε γαμήλιο ταξίδι μαζί σου αλλά με μια… γειτόνισσα;
Ναι, και αυτό λόγω της κλειστοφοβίας μου! Αμέσως μετά τη δεξίωση του γάμου μας επιστρέψαμε στο σπίτι κι εκεί μου ανακοινώνει ως έκπληξη πως είχε κλείσει εισιτήρια για να πάμε στην Ινδία. Μόλις το άκουσα έπαθα πανικό, αφού δεν μπορούσα να κλειστώ σε ένα αεροπλάνο τόσες ώρες. Του το λέω κι άρχισε να κλαίει σαν μικρό παιδί, γιατί αγαπούσε τα ταξίδια αλλά και γιατί είχε κάνει τόσα έξοδα για τον μήνα του μέλιτος και δεν γινόταν να ματαιωθεί. Ετσι σκέφτηκα τη Μαιρούλα, μια γειτόνισσα που την ήξερε ο Γιώργος και τη φλερτάριζε, η οποία πετούσε τη σκούφια της για τα ταξίδια με αεροπλάνο. Την πήρα μάλιστα τηλέφωνο βραδιάτικα, φορώντας ακόμη το νυφικό, και της είπα «Μαιρούλα, θα πας γαμήλιο ταξίδι με τον Γιώργο». Ετσι κι έγινε. Η Μαίρη, που ήταν στα χωρίσματα με τον άντρα της, συνόδευσε τον Γιώργο και στην Ινδία ερωτεύτηκε έναν Ελληνα φωτογράφο, με τον οποίο έκανε δεσμό κι έμεινε μαζί του για επτά χρόνια, ενώ ο Γιώργος επέστρεψε από το ταξίδι με 40 πυρετό, γιατί είχε κολλήσει κάποιο μικρόβιο.

Οι Παπανδρέου τι γνώμη είχαν για τον γάμο σας;

Στην αρχή ήταν ενθουσιασμένοι. Ημουν μια φορά την εβδομάδα στο Καστρί και τους παρέσυρα στο να κάνουμε γλέντια στο σπίτι. Η Σοφία ήταν σπουδαία χορεύτρια και μαζί χορεύαμε τσιφτετέλια και ζεϊμπέκικο. Ο Νίκος συμμετείχε στο γλέντι, ενώ ο Γιώργος ήταν αμέτοχος. Καθόταν αμίλητος σε μία καρέκλα. Η Μαργαρίτα ήταν πολύ απλή γυναίκα, μάλιστα φορούσε μια… κουρέλα ρόμπα με τρύπες στο μανίκι, χαιρόταν, τα μάτια της έλαμπαν. Μπορώ να πω ότι με αγαπούσαν πάρα πολύ. Η συμπεριφορά τους άλλαξε όταν πήγα στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ειδικά η Μαργαρίτα, όταν της το ανακοίνωσα, με κοίταξε με ένα παγωμένο βλέμμα και δεν είπε τίποτα. Από τότε «πάγωσαν» οι σχέσεις μας. Η μόνη που παρέμεινε φίλη μου κι ερχόταν σπίτι και με έβλεπε ήταν η Σοφία, η οποία, όταν χώρισε και πήγε στον Καναδά, δηλαδή ξέφυγε από την οικογένεια, έγινε άλλη γυναίκα. Εβαψε τα μαλλιά της κόκκινα, φορούσε διχτυωτές κάλτσες και ήταν μία κούκλα. Ιδια η Ρίτα Χέιγουορθ.

Πώς σχολιάζεις όσα ακούγονται για τον χωρισμό της Αντας από τον Γιώργο Παπανδρέου και τη νέα σχέση του με μία Ολλανδέζα;

Τον Γιώργο τον θυμάμαι ακόμη και στο γήπεδο, όπου είχαμε πάει, να μη μιλάει και να απομονώνεται σαν μελαγχολικός παρατηρητής. Απορούσα με την Αντα, η οποία είναι τόσο ζωντανή και χαριτωμένη κοπέλα, πώς είχε έναν τέτοιο άνδρα. Αλλά είδες τα… σιγανά ποτάμια; Της την έφερε της κοπέλας!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact