ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η πρώτη συνέντευξη της Μπαλατσινού μετά τον χωρισμό

Η ανακοίνωση του χωρισμού του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού λίγο μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής που έκαναν μαζί στο Mega, άφησε έκπληκτους τους πάντες.

Λίγους μήνες μετά, η παρουσιάστρια, αφού χαλάρωσε κάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, εξομολογείται τα συναισθήματά της και μιλάει για τη νέα της πραγματικότητα.

«Δεν έχω σκεφτεί πόσο εύκολο είναι να κάνεις restart τώρα που είμαι single και έχω τρία παιδιά… Το πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή κάνω restart; Δεν αισθάνομαι ότι έκλεισε μία κουρτίνα και τώρα βγαίνω στον κόσμο και κάνω restart, δεν έχω κάτσει να το δω έτσι. Είναι πολύ νωρίς, πρόσφατο… Αν συμβεί κάτι άλλο μπορεί να πω “Α, για κάτσε λίγο, να κουκουλωθούμε, να δούμε τι γίνεται και να κάνουμε restart!” Δε το έχω δει έτσι! Aυτή τη στιγμή, είναι τόσο πολύ έντονο στο κεφάλι μου το επαγγελματικό κομμάτι και τα παιδιά μου να είναι καλά… Δηλαδή όσο γίνεται αυτή η κατάσταση να αφήσει στα παιδιά μου λιγότερες γρατσουνιές! Και στον κοινωνικό τους περίγυρο, πως τα βλέπουν οι άλλοι, και στην ψυχολογία τους, και στην αυτοπεποίθηση τους και στο να μην υπάρχει έλλειψη του μπαμπά και της μαμάς και στο ότι ο  μπαμπάς και η μαμά θα πρέπει να είναι καλά, για να είναι και αυτά καλά. Όλο μου το βάρος και η έννοια μου είναι σε αυτό. Δεν σκέφτομαι ότι κάνω restart. Νομίζω πως αν κάτσεις και το αναλύσεις τόσο πολύ δεν παίρνεις και καμία απόφαση» ανέφερε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact