ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Ρωσία Αποκαλύπτει τον Άνθρωπο που θα Αποκαθηλώσει τον Τσίπρα, θα φέρει Ρήξη και Νέες Εκλογές σε λιγότερο από 2 Χρόνια!

Σε ενα εντελώς άλλο κλίμα, θα έλεγα ψυχρό και τυπικό, υποδέχτηκαν στο άκουσμα τη Νίκη Τσιπρα-Σύριζα στην Ελλάδα,η Ρωσία!

Οχι φυσικά οτι δεν περίμεναν μια νίκη του Συριζα, αλλα τα απευθείας τηλεφωνήματα που είχαν Τσιπρας-Πουτιν στην πρωτη εκλογική νίκη του Συριζα τον Ιανουάριο, καθώς και μετά το δημοψήφισμα, αυτα κόπηκαν,και στην νεα νίκη του Συριζα, ο Ρώσος Πρόεδρος Β.Πουτιν, επέλεξε να αποστείλει ενα ψυχρό τυπικό τηλεγράφημα συγχαρητηρίων στον Τσιπρα…με νόημα!

Σοκ και δεος με τα αποτελέσματα τον Ελληνικών Εκλογών, στην Ρωσια!

Ρώσος υψηλόβαθμος Αξιωματούχος δηλώνει για τα αποτελέσματα τον Ελληνικών εκλογών:

ΟΚ….όλοι λίγο πολύ περιμέναμε μια σχετική άνετη επικράτηση του Συριζα στις εκλογες!

Αλλά οχι οτι η Ελληνες θα έβγαζαν 6 κόμματα στην βουλή μαζί με τον Συριζα. που ειναι υπέρ του Μνημονίου?! Και θα καταψήφισαν το κομμα Λαφαζανη ΛΑΕ, που ηταν το μοναδικό σταθερά αντιμνημονιακο κόμμα στην Ελλάδα, που κράτησε την υπόσχεση για ρίξει με τα Μνημόνια!

Υποβαθμιση των Ελληνορωσικων Σχεσεων, και η Στρατηγική αλλαγή της Ρωσίας σε Συριά-Ουκρανία!

Σύμφωνα με το άρθρο μου με τίτλο:

Ρωσική μυστική Έκθεση : Η Ελλάδα είναι τελειωμένη υπόθεση! Άδειασμα Πάνου Καμμενου απο Ρωσια για τις δηλωσεις του περι . Η Ρωσία μας Έκλεισε την Πόρτα!

Η Ρωσία ανέστειλε προσωρινά το ενδιαφέρον της για την Ελλάδα, για τον απλό εξης λόγο! Ο Έλληνας Πρωθυπουργός χρησιμοποιήσε σαν άλλοθι, οτι θα ζητήσει οικονομική βοήθεια απο την Ρωσία, για να εκβιάσει τους Εταίρους στην ΕΕ!

Πότε όμως στην άκρη του μυαλού του ο Α.Τσιπρας, δεν ειχε σκοπό να πραγματοποιήσει ενα τέτοιο σχέδιο, για αυτο και δεν ζήτησε ποτε οικονομική βοήθεια στις απευθείας συνάντηση που είχε με Πουτιν στην Ρωσια!

Απλώς τζογάρισε με τους Εταίρους,έπαιξε και έχασε,και προτίμησεωτην γνωστή και επιτυχημένη λύση του Μνημονίου,και δεν φταίω εγω, προσπάθησα-διαπραγματευτικα με τους κακούς εταίρους, που με πιεσανε-εκβίαζαν, και η Ρωσια δεν μας βοηθησε!

Δεν φτάνει αυτό, οταν ήρθε και η ρήξη με το ιδιο το κόμμα του, έριξε την ευθύνη στο Λαφαζανη- οτι εριξε την πρώτη Αριστερή κυβέρνηση στην Ελλαδα, και αφου δαιμονοποίησαν σχεδον ολα τα ΜΜΕ το Κομμα Λαφαζανη- ΛΑΕ, οτι ειναι το κομμα που θέλει μια Ελλάδα Β.Κορεα…..Τελος πάντων ολα φταίνε εκτος απο τον Ελληνα Πρωθυπουργο! (Υπ Όψιν-το Κομμα Λαφαζανη,ειχε την σιωπηρη στηρίξει απο την Ρωσια). Για ολους αυτούς του λογούς η Ρωσια, ανέστειλε προσωρινά το ενδιαφέρον της για την Ελλαδα, στρέφοντας το ενδιαφέρον της στο μείζον Στρατηγικό πρόβλημα της Συριας-Ουκρανιας!

Εκθεση της Ρωσικης Δουμας αποκαλυπτει, το αντιπαλο δεος του Τσιπρα,νεα διάσπαση,και Εκλογες!

Σε εκθεση της Επιτροπης Γεωπολιτικων Στρατιωτικών μελετών της Ρωσικης Δουμας,καταγραφουν τα εξεις για την Ελλαδα: Παρα την σχετικη ανετη επικρατηση του Συριζα στις Εκλογες στις 20Σεπτεμβριου, τα δυσκολα δεν εχουν ξεπεραστεί για την συγκυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ…..η δυσκολιες θα ερθουν με την απαιτητικη και πιστη εφαρμογή του Μνημονιου,απο τους δανειστες της Ελλαδας! Οι ΕΕ δεν εμπιστεύεται την Συγκυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ, και θα ζητησει πολλα περισσοτερα απο τα συμφωνηθεντα, ενα απο αυτα, ειναι η ωμη επιτήρηση της Κυβερνησης με προσωπο εγκαθετο απο την ΕΕ μεσα στην Κυβερνηση! Καθοριστικο ρολο θα παιξουν το κινημα των «53» Η πλειοψηφία των μελών της τάσης ειχε τάχθηκαν υπέρ της αποχώρησης από το ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που πρότειναν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Η επιτροπη της Ρωσικής Δουμας βλέπει οτι πολυ σύντομα ο Εσωκομματικό Αντίπαλος-αντι τσιπρας,ακουγεται στο ονομα-ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ!

Ο Γ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ μαζι με το κίνημα των «53» θα αντισταθούν στο τσουναμι μέτρων που θα έρθουν βάσει του υπογράφοντος Μνημονίου,οπου και θα έρθει και δεύτερη ρηξη-διάσπαση στους κόλπους του Συριζα με την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα!

Αυτός ο νεος πολίτικος φορεας,ενδέχεται να απορρόφηση στους κόλπους του, και το Κομμα ΛΑΕ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΧΗΓΟ-ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ! Με τα ενδεχόμενα αυτά…..σε λιγότερο απο 2 χρονιά,τι αλλο? Εκλογες Ξανα!

Αρθρο – Σπυρος Πριφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact