ΚΟΣΜΟΣ

Η σφαίρα έγραφε το όνομά του, κάτι τη σταμάτησε όμως

Από σπόντα σώθηκε ένας αστυνομικός, από αυτό το κάτι που είχε στην τσέπη του

Λένε πως η σύγχρονη τεχνολογία θα μας σώσει από όλα τα δεινά μας και σε αυτή τουλάχιστον την περίπτωση το πράγμα αποδεικνύεται αληθές.

Καθώς ήταν το iPhone που είχε στην τσέπη του ένας ταϊλανδός αστυνομικός αυτό που τον έσωσε τελικά σε ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν μαφιόζο. Η σφαίρα καρφώθηκε πράγματι στο κινητό που είχε στην τσέπη του παντελονιού του, σώζοντάς τον από σοβαρό τραύμα στα λαγόνια.

Ο 31χρονος υπαστυνόμος Powaret Banjong ήταν εκτός υπηρεσίας όταν επισκέφτηκε εστιατόριο στην Πατάγια της Ταϊλάνδης με έναν συνάδελφό του και είπε να παρέμβει σε έναν καυγά που εξελισσόταν στο διπλανό τραπέζι. Μόνο που εκεί καθόταν ένας 49χρονος κακοποιός, ο οποίος μόλις έμαθε πως ο Banjong ήταν αστυνομικός έβγαλε το πιστόλι του και τον πυροβόλησε.

Οι δυο πρώτες σφαίρες τον βρήκαν στον μηρό και τον πήχη του χεριού, η τρίτη η φαρμακερή όπως που κατευθυνόταν στα αχαμνά του σταμάτησε πάνω στο smartphone. O Powaret έπεσε στο έδαφος, ο συνάδελφός του όμως Naretrak Krueawara έπιασε το πιστόλι του και συνέχισε να ανταλλάσσει σφαίρες με τον μαφιόζο μέσα σε ένα εστιατόριο με 200 ανθρώπους. Ο κακοποιός έφαγε τελικά αρκετές σφαίρες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Powaret αναρρώνει πια στο νοσοκομείο: «Είμαι πολύ τυχερός που είμαι ζωντανός. Το iPhone με έσωσε από την τρίτη σφαίρα. Δυο σφαίρες είναι εντάξει, αλλά τρεις θα ήταν δυσκολότερο να επιβιώσω. Νομίζω πως το τηλέφωνο μού έσωσε τη ζωή».

Το λευκό iPhone 5s ανασύρθηκε και έφερε τρύπα στην οθόνη από τη σφαίρα, όπως αντίστοιχη τρύπα υπήρχε και στο τζιν του αστυνομικού…


Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact