ΓΥΝΑΙΚΑ

Η σόδα στην υπηρεσία της ομορφιάς

Η σόδα δεν είναι μόνο για την κουζίνα αλλά ακόμη πιο σημαντικά είναι ιδανική για την ομορφιά σου. Διάβασε πώς θα γλιτώσεις μια περιουσία με όπλο σου την σόδα και διέδωσε τις άγνωστες χρήσει της για την ομορφιά σου και στις φίλες σου.

H σόδα είναι φυσικό καθαριστικό και αν ρίξεις μέσα στη μπανιέρα σου ένα φλιτζάνι θα δεις μετά το μπάνιο το δέρμα σου να είναι πιο σούπερ και απαλό από ποτέ. Δεν πιστεύεις πως μπορείς να το πετύχεις αυτό με την μαγειρική σόδα; Κι όμως. Αν έχεις ξηρό δέρμα φρόντισε να την ξεβγάλεις καλά για να αποφύγεις τυχόν ερεθισμούς.

Ξέμεινες από καθαριστικό προσώπου; Τότε η μαγειρική σόδα είναι εδώ για να σε σώσει. Μην αγχώνεσαι που δεν έχεις ένα μισθό να δώσεις στα καθαριστικά προσώπου και η σόδα που έχεις στην κουζίνα μπορεί να κάνει τέλεια τη δουλειά. Αραίωσε δυο κουταλάκια του τσαγιού σόδας με 1 κουταλάκι ζεστό νερό με το δάχτυλο σου, βρέξε το πρόσωπο σου με ζεστό νερό και άπλωσε το μείγμα με κυκλικές κινήσεις. Ξέπλυνε και είσαι έτοιμη. Το καθαριστικό αυτό είναι τέλειο και για το ντεμακιγιάζ σου.

Λευκαντικό δοντιών: Αν θέλεις τέλεια λευκά δόντια δεν είναι ανάγκη να χαλάς μια περιουσία σε οδοντόκρεμες που υπόσχονται να σου τα προσφέρουν απλόχερα. Η σόδα χρησιμοποιείται τέλεια και για λευκαντικό δοντιών αρκεί να αναμείξεις μια μικρή ποσότητα με λίγο αλάτι και να χρησιμοποιήσεις το μείγμα για να καθαρίσεις τα δόντια σου. Άσε που δίνει και αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς στην αναπνοή.

Ίσως κιόλας αυτή να είναι η πιο πολύτιμη χρήση της για την ομορφιά σου. Εδώ τα πιο «σκληρά» και δύσκολα σημεία του σώματος σου όπως οι αγκώνες και τα γόνατα σου μαλακώνουν αρκεί να αναμείξεις 3 μέρη σόδας με ένα μέρος νερό και να φτιάξεις ένα μείγμα και να το απλώσεις με κυκλικές κινήσεις στις περιοχές που το έχουν ανάγκη.

Η σόδα είναι τέλεια για να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου. Αν δεν έχεις χρόνο να λουστείς και τρέχεις να τα προλάβεις όλα, τότε μην σκας δεν θα πας στη δουλειά με το μαλλί λαδωμένο. Βάλε λίγη σόδα και λίγο ταλκ στην βούρτσα των μαλλιών σου και χτένισέ τα. Η σόδα θα απορροφήσει την λιπαρότητα και τα μαλλιά σου θα δείχνουν φρέσκα σαν να λούστηκες την προηγούμενη μέρα.

Είναι μαγικό για τα πόδια σου! Τα πόδια σου έχουν ανάγκη από χαλάρωση οπότε μήπως να έβαζες και λίγη σόδα; Βάλε τα πόδια σου μέσα σε μια λεκάνη με νερό για να χαλαρώσουν για 15-20 λεπτά και ρίξε μέσα δύο κουτάλια με σόδα και ένα αλάτι. Αμέσως μόλις τα βγάλεις θα νιώσεις τα πόδια σου ανάλαφρα.

Πηγή: Womenonly.gr
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact