ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Σούζαν Σάραντον ψηφίζει Σάντερς δαγκωτό!

Δηλωμένη αριστερή, πολιτικό ον και ευαίσθητη κοινωνικά η γνωστή ηθοποιός Σούζαν Σάραντον, δεν πατάει την μπανανόφλουδα και επιμένει να υποστηρίζει τον Μπέρνι Σάντερς ως υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου.

“Δεν γνωρίζω, θα δω τι θα γίνει” απάντησε χαρακτηριστικά στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός όταν ρωτήθηκε τι θα πράξει η ίδια μπροστά στο ενδεχόμενο οι δύο μονομάχοι των εκλογών να είναι η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ. Απέφυγε επιμελώς να στηρίξει την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, υπουργό Εξωτερικών και νυν υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, μένοντας σταθερή στην υποστήριξή της στον Σάντερς, την οποία έχει εκδηλώσει από τον περασμένο Ιανουάριο. Εξηγώντας ότι θα ήθελε “πραγματικά να βρεθεί στην καλή πλευρά της Ιστορίας”, με τον Μπέρνι Σάντερς, έναν άνδρα “ηθικά σωστό”, η “κρίση” του οποίου είναι “η καλύτερη”.

Η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε ότι “το υπάρχον καθεστώς δεν προχωράει» στις ΗΠΑ, «και πιστεύω πως είναι επικίνδυνο να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο”. Σχετικά με τη Χίλαρι Κλίντον αναρωτήθηκε “τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι μόλις εκείνη εκλεγεί, ξαφνικά θα έλθει σε αντιπαράθεση με όλους εκείνους που της έδωσαν εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια;”. “Πιστεύω ότι αυτό είναι απίστευτα αφελές” κατέληξε με νόημα.

Στο πλευρό του Μπένι Σάντερς έχουν επίσης ταχθεί η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπέτι Μίντλερ, ο Ντάνι ντε Βίτο και ο εκ των ιδρυτών της Apple Στιβ Βόσνιακ.

Από την άλλη, τον Φεβρουάριο η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ, που υποστηρίζει τη Χίλαρι Κλίντον, είχε πει ότι υπάρχει «μια ειδική θέση στην κόλαση για τις γυναίκες που δεν βοηθούν η μία την άλλη», δήλωση που έγινε αντιληπτή ως επίθεση εναντίον των νεαρών υποστηρικτών του Δημοκρατικού Κόμματος που συνήθως επιλέγουν τον Μπέρνι Σάντερς από τη Χίλαρι Κλίντον.

left

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact