ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή που αλεξιπτωτιστής πέφτει σε βράχο και σπάει το πόδι του

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο με τον Γάλλο base jumper Mahieu Maurice, ο οποίος συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του extreme sport στη Μάλαγα της Ισπανίας, το Σάββατο.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται να πηδά από έναν βράχο και να ανοίγει το αλεξίπτωτό του, το οποίο όμως περιστρέφεται και τον στέλνει στο πλαϊνό μέρος του βράχου.

Εκείνος απλώνει με κάποιο τρόπο το πόδι του, προσπαθώντας να μετριάσει την ένταση της πρόσκρουσης, αλλά, όπως φαίνεται, το αποτέλεσμα ήταν να το σπάσει ενώ οι φωνές του ακούγονται μέχρι τους θεατές.

Στη συνέχεια ακολουθεί πορεία σπιράλ μέχρι να διορθώσει το αλεξίπτωτό του και να πάρει την προβλεπόμενη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Serrania. Οι γιατροί, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τον έβαλαν στο χειρουργείο καθώς το σπάσιμο ήταν σοβαρό και είχε προκαλέσει πρόβλημα και σε αρτηρία του ποδιού.

Η εγχείρηση πήγε καλά και ο Maurice αναρρώνει στο νοσοκομείο, από όπου αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να πάρει εξιτήριο.

Νικητής αναδείχθηκε ο Ισπανός Eder Navacerrada, ο οποίος έκανε την Κυριακή άριστο άλμα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact