ΓΥΝΑΙΚΑ

Η τεχνική του βαμπίρ: Tο νέο trend στις πλαστικές επεμβάσεις

Μία νέα μικροεπέμβαση “ομορφιάς” είναι εμπνευσμένη από τα βαμπίρ και υπόσχεται στις γυναίκες μεγαλύτερο στήθος χωρίς να χρειαστεί χειρουργείο με νυστέρια και αποθεραπεία μηνών.

Μπορεί το botox να είναι πλέον πασίγνωστο και πλέον mainstream όμως η “τεχνική του βαμπιρ” είναι το τελευταίο τρεντ στην αισθητική χειρουργική στη Νέα Υόρκη με celebrities όπως η Kim Kardashian να έχουν διαφημίσει τη διαδικασία.

Η διαδικασία κοστίζει γύρω στα 1.000 δολάρια και απαιτεί από έναν γιατρό να πάρει αίμα από τον ασθενή το οποίο στη συνέχεια περνά από μια φυγόκεντρο για να διαχωρίσει τα ερυθρά αιμοσφαίρια από το πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP).

Το PRP στη συνέχεια αφαιρείται και προετοιμάζεται μια περιοχή του μαστού με μικρο-βελόνες για να ανοίξει κανάλια και να επιτρέψει το αίμα να εισέλθει σε αυτά. Στο τέλος με την βοήθεια μια σύριγγας γίνεται έγχυση του PRP στην περιοχή του μαστού.

Ο Δρ Γιώργος Λιακέας, 46 ετών, ιατρός και διευθυντής στο Smooth Synergy Cosmedical Spa, δήλωσε:

“Το αίμα αποτελείται από δύο κύρια μέρη το πλάσμα και τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Δεν θέλουμε το κόκκινο αίμα, θέλουμε το πλάσμα, το πλάσμα είναι αιμοπετάλια, αυτά τα αιμοπετάλια βοηθούν στην τόνωση των φυσικών βλαστοκυττάρων σας.

Αυτό προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε για να πούμε στο σώμα σας να σηκωθεί, να ανανεωθεί και να αναβιώσει.”

Δείτε το βίντεο με την διαδικασία:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact