ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Τουρκοποίηση της χώρας έχει πολύ βάθος. Τουρκικό κόμμα στην Eλληνική Βουλή θα στηρίξει το πρώτο κόμμα;

Κανείς δεν μιλάει γι αυτόν τον κίνδυνο , κανείς δεν συνέδεσε την επέμβαση του Τούρκου Προέδρου στα εσω- προεκλογικά της χώρας , με αυτό που πραγματικά επιδίωκε .

Να ωθήσει Έλληνες Μουσουλμάνους να υποστηρίξουν το ΚΙΕΦ, το μειονοτικό κόμμα που σάρωσε στη Δυτική Θράκη στις τελευταίες εκλογές.

Ο πρόεδρος του τουρκικού Κόμματος Αλλαγής (TDP) Μουσταφά Σαριγκιούλ, – που πρόσφατα προέβη στην προκλητική ενέργεια να ανοίξει την τουρκική σημαία στην Πλατεία Συντάγματος – είναι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα το Τουρκικό κόμμα στην Θράκη , θα είναι στην Βουλή .Τούτο πρεσβεύει όπου βρεθεί , τούτος επίσης , ήταν και ο σκοπός της προκλητικής ενέργειάς του να ανοίξει την τουρκική σημαία στην Πλατεία Συντάγματος .

Στις εκλογές του 2019 , τα μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά, σε δύο νομούς της Θράκης, στη Ροδόπη και τη Ξάνθη, έλαβε το Τουρκικό Κόμμα ΚΙΕΦ ή DEB που σάρωσε σχεδόν τα πάντα, αφήνοντας τις δύο μεγάλες παρατάξεις στη δεύτερη και τρίτη θέση, με ποσοστά που δεν ξεπερνούσαν καν το 25%. .

Σ αυτήν την εξέλιξη στυλοβάτες ήταν το τούρκικο προξενείο της Κομοτηνής , οι Μουφτήδες της Θράκης και η Τράπεζα Ζιραάτ, (Ziraat Banκ ) που δραστηριοποιείται στην περιοχή και που κατέχει το πιο διαδεδομένο τραπεζικό δίκτυο εξυπηρέτησης στην Τουρκίας.

Τι έγινε από το 2019 μέχρι σήμερα για αυτήν την εξέλιξη , ώστε να πεισθούμε πως η Ελληνική Κυβέρνηση προσπαθεί να αναχαιτίσει την είσοδο Τουρκικού Κόμματος στην Βουλή ; Όταν ¨δεν αντιπολιτεύεσαι ¨ σθεναρά σε κάτι τέτοιο , το επιδιώκεις.

Να ενθυμίσουμε ότι πέρυσι τέτοιον καιρό ( 10.7.2021 ) ,βρέθηκαν χέρι χέρι Έλληνες μειονοτικοί βουλευτές με «Γκρίζους Λύκους», στη πορεία διαμαρτυρίας τουρκοφρόνων της μειονότητας στην Ξάνθη, κατά της απόφασης του Αρείου Πάγου που απέρριψε αίτημα για χρήση των όρων «τουρκικός/ή» στις ονομασίες μειονοτικών συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Από αλλού το περιμείνουμε από αλλού θα μας έρθει

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( Hellas)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact