ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Η βρετανική EXPRESS αναρωτιέται εάν η Μέρκελ είναι «Ιλλουμινάτι» – Ποια η αλήθεια

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έδωσε νέα τροφή στους συνωμοσιολόγους, ότι ίσως είναι μυστικό μέλος των Ιλλουμινάτι, εξαιτίας του τρόπου που είχε τοποθετήσει τα χέρια της σχηματίζοντας ένα «διαμάντι», που σύμφωνα με τους οπαδούς αυτών των θεωριών είναι σημάδι αναγνώρισης των Ιλλουμινάτι.

Όπως μεταδίδει η βρετανική EXPRESS, η Μέρκελ έκανε το συγκεκριμένο «σημείο αναγνώρισης» την ώρα των κοινών δηλώσεών της με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

merkel-diamond-2

Μια νέα θεωρία συνωμοσίας, που κερδίζει συνεχώς οπαδούς, ισχυρίζεται ότι οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετέχουν σε μια μυστική εταιρία επειδή πολλοί από αυτούς κάνουν με τα χέρια τους το ίδιο «σημάδι». Η ίδια θεωρία συνωμοσίας ισχυρίζεται ότι όλοι αυτοί είναι Ιλλουμινάτι.

Από την ιδιότητα του μέλους της εν λόγω μυστικής εταιρείας δεν ξέφυγε ούτε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος επίσης έχει τοποθετήσει στο παρελθόν τα χέρια του σχηματίζοντας το «διαμάντι».

Το «διαμάντι», λένε οι συνωμοσιολόγοι, είναι ένα από τα δέκα κορυφαία σημεία αναγνώρισης των Ιλλουμινάτι.

Βεβαίως όλες αυτές οι θεωρίες είναι χωρίς αποδείξεις όπως και κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει ότι οι ηγέτες της ΕΕ δεν συμμετέχουν σε κάποια μυστική εταιρεία.

Ωστόσο, αυτή αποκλείεται να είναι οι Ιλλουμινάτι για τον απλούστατο λόγο, που κανείς από τους συνωμοσιολόγους δεν αναφέρει, ότι οι Ιλλουμινάτι ήταν δημοκρατική φιλολαϊκή επαναστατική οργάνωση που ήθελε να ανατρέψει τις τυραννίες και τις μοναρχίες.

Πώς είναι δυνατόν οι ίδιοι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που καταλύουν σταδιακά τη δημοκρατία υπηρετώντας τις χρηματιστηριακές αγορές, τις τράπεζες και την ολιγαρχία του χρήματος, να είναι μέλη μιας μυστικής εταιρείας, όπως οι Ιλλουμινάτι, που θεωρείται πρόδρομος και φυτώριο των φιλολαϊκών επαναστατικών κινημάτων;

Οι Ιλλουμινάτι, που έχουν πάψει εδώ και αιώνες να υπάρχουν σε αντίθεση με τις μούρλες που διαδίδονται από «συγγραφείς» και blogger, δημιουργήθηκαν για να ανατρέψουν τις τυραννικές μοναρχίες της Ευρώπης και όταν τους ανακάλυψαν κυνηγήθηκαν άγρια. Όσοι κατέφυγαν στη Γαλλία συμμετείχαν στα γεγονότα της Μεγάλης Γαλλικής Επανάστασης.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σπαρτιάτης o αρχιτέκτονας πίσω από Μεγάλα έργα στο Ντουμπάι

Ο Σπαρτιάτης Αρχιτέκτονας Παναγιώτης Τόμπρας είναι ο άνθρωπος…

Viral o «Μακεδονομάχος» που βγήκε να διώξει τους μετανάστες

Τον γύρο του Διαδικτύου μάλιστα κάνει φωτογραφία που…

Πάτρα: «Μαμά δεν καταλαβαίνεις τη φωνή μου γιατί μου έσπασαν ακόμα και τα δόντια»

Έχουν ξεφύγει εντελώς οι απατεώνες με τα τηλεφωνήματα…

Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης στη Μάνη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας…

Τζιχαντιστής στην Αθήνα ζητεί εκδίκηση για τον θάνατο του Μπαγκντάντι

Ένας Αλγερινός που βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και…
contact