ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Σία Κοσιώνη

Μετά την επεισοδιακή συνέντευξη το Μάρτιο, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε με προσωπικούς υπαινιγμούς στην παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη, τώρα και ο “δεύτερος γύρος”.

Σχεδόν δύο μήνες μετά,  καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού,  η πρόεδρος της Βουλής αντιμετώπισε πάλι την Σια σε μια  ενδιαφέρον νέα συνάντηση- αναμέτρηση ξανά στο τηλεοπτικό στούντιο.

Στόχος των αιφνιδιαστικών εκλογών είναι η εκκαθάριση από τη Βουλή όσων δεν υπέκυψαν στη μνημονιακή λαίλαπα, επεσήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για «τη διάλυση του κόμματος».
Όπως σημείωσε η πρόεδρος της Βουλής, πρώτη φορά οι δανειστές επιχαίρουν για εκλογική διαδικασία, ενώ εκτίμησε ότι η προσφυγή στις κάλπες έπρεπε να γίνει πριν από τη συμφωνία.

Παράλληλα, έκανε λόγο για παραβίαση των αποφάσεων του ΣΥΡΙΖΑ από το επιτελείο του κ. Τσίπρα. «Κάποιοι έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τη λαϊκή εντολή», σχολίασε και τόνισε ότι «ήταν προδιαγεγραμμένο ότι οι εκλογές θα διέλυαν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενη στη συνεργασία της, ως ανεξάρτητη, με τη Λαϊκή Ενότητα, τόνισε ότι το κόμμα του κ. Λαφαζάνη αποτελεί πρόπλασμα ενός ευρύτερου αντιμνημονιακού μετώπου, ενώ υπογράμμισε ότι δεν προτίθεται να δημιουργήσει πολιτικό φορέα.

«Στο δίλημμα ευρώ ή δημοκρατία, καθώς και στο δίλημμα δραχμή ή δημοκρατία, επιλέγω δημοκρατία», σημείωσε και εξαπέλυσε πυρά στους θεσμούς. Η κ. Κωνσταντοπούλου παρατήρησε ότι το πόρισμα της επιτροπής για τον έλεγχο του χρέους δεν αξιοποιήθηκε στη διαπραγμάτευση.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και προσωπικά στην παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη. «Καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή συκοφαντιών», της είπε, ενώ η παρουσιάστρια του Σκάι της ζητούσε να ολοκληρώσει, ώστε να κλείσει η συνέντευξη.

Ολόκληρη η συνέντευξη

Το Twitter για την Ζωή…


Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact