ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ: ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχει λέμε ο Ηλίας Ψινάκης. Όπως πάντα απολαυστικός και άνθρωπος που τα λέει έξω απο τα δόντια.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, είναι ξεκάθαρος και τα είπε όλα από την αρχή.

Ο Ηλίας Ψινάκης, από την πρώτη κιόλας μέρα ανάληψης των καθηκόντων του στον Δήμο Μαραθώνα όρισε το πλαίσιο που θέλει να λειτουργεί ο δήμος. Ο μάνατζερ μίλησε στους εργαζομένους, δίνοντάς τους συμβουλές, ξεκαθαρίζοντας τί θέλει και απαίτησε να δουλεύουν όλοι.

«Θα με φάτε στη μάπα θέλετε δε θέλετε. Κι εσείς θα προτιμούσατε να έχετε ένα δήμαρχο που να το ξύνει και να το ξύνετε κι εσείς. Όλοι μας δηλαδή άμα μπορούσαμε να το ξύνουμε θα το προτιμούσαμε», ήταν τα πρώτα του λόγια, συνεχίζοντας: «Δεν έχω τίποτα με κανέναν, ό,τι και να ψήφισε, ό,τι και να έγινε, ό,τι και να έκανε. Με εργαζόμενους δεν έχω ποτέ καμμία αντιπαλότητα».

Μάλιστα, ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε και συμβουλές προς τους εργαζομένους που έχουν άμεση επαφή με τους πολίτες: «Πρέπει να είσαστε πάντα πολύ ευγενείς , με σεβασμό και όχι με την τσίχλα στο τηλέφωνο. Εννοείται ότι όσοι έρχεστε σε επαφή με κόσμο πρέπει να είσαστε πλυμένοι, λουσμένοι και να μη βρωμάτε. Όλοι πρέπει να έχουμε ομοιογένεια. Να μην έρχονται στον Δήμο και να βλέπουν το τσίρκο Medrano. Πρέπει να είμαστε καθαροί, να μη βρωμάμε».

Δε δίστασε να θίξει τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου και τα οικονομικά κακώς κείμενα,λέγοντας: «Γινόταν μια ψιλοληστεία και αυτό σταματάει. Ο δήμος είναι ένα μπ0υρδέλο, μάλλον ούτε μπ0υρδέλο είναι, γιατί και εκεί έχουν μία τάξη. Επίσης, να σας πω ότι δεν είμαι παιδάκι-αυγό ημέρας- να μπω σε περιπέτεια. Δεν είναι δυνατόν οι δυο να δουλεύουν και οι άλλοι να είναι στο καφενείο. Αυτά τελείωσαν».

Κλείνοντας την ομιλία του ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους να τον αποκαλούν «Ηλία» και όχι «κύριε δήμαρχε».

Επειδή, όμως, τα γραπτά δεν μπορούν να μεταφέρουν το πνεύμα και το λόγο του Ηλία Ψινάκη, δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα μπήκε στο στόχαστρο της Αλέκας Παπαρήγα μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης στη Βουλή για το αντιρατσιστικό.

«Θα μας φέρει τους ευυπόληπτους μετανάστες» είπε,  όφπως λέει και ο δήμαρχος μας, του Μαραθώνα, θα μας φέρει τους ευυπόληπτους πλούσιους εκεί, που δεν έχουμε ούτε αποχέτευση» και συνέχισε «θα μας φτιάξει μαρίνες, εκεί που έρχεται κάθε λίγο ο “αχόρταγος” και παίρνει τα κατοστάρικα, αυτό είναι ο πολιτισμός»!

Από την πλευρά του ο Ηλίας Ψινάκης διέψευσε ότι είχε κάποια μορφής επικοινωνία με την κυρία Παπαρήγα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν διέψευδα κάθε αηδία που λέει ο οποιοσδήποτε για μένα, θα έκανα μόνο αυτή τη δουλειά…»

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact