ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στο Ίντερνετ με τρομακτικό βίντεο γεμάτο γρίφους, κρυφά μηνύματα και απειλές

Δεκάδες χρήστες έχουν προσθέσει κομμάτια στο παζλ για την αποκρυπτογράφηση του μυστηριώδους κλιπ, αποκαλύπτοντας τρομακτικές πτυχές του βίντεο που δεν είναι ορατές με την πρώτη ματιά.

Ένα αλλόκοτο βίντεο γεμάτο γρίφους, κρυφά μηνύματα και απειλές κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, σκορπώντας τη σύγχυση και τον φόβο σε αρκετούς χρήστες που το έχουν παρακολουθήσει και έχουν επιχειρήσει – χωρίς επιτυχία – να το αποκρυπτογραφήσουν.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο των International Business Times, το βίντεο έφτασε γραμμένο σε DVD στα γραφεία ενός τεχνολογικού μπλογκ και στη συνέχεια διαδόθηκε online από μία κοινότητα χρηστών, οι οποίοι ειδικεύονται στην επίλυση παρόμοιων «ηλεκτρονικών γρίφων».

Από εκείνη τη στιγμή, δεκάδες χρήστες έχουν προσθέσει κομμάτια στο παζλ για την αποκρυπτογράφηση του μυστηριώδους κλιπ, αποκαλύπτοντας τρομακτικές πτυχές του βίντεο που δεν είναι ορατές με την πρώτη ματιά αλλά και κρυφά μηνύματα που είναι καμουφλαρισμένα στον ήχο του.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος ibtimes.com, στο βίντεο πρωταγωνιστεί μία φιγούρα ντυμένη με μία μαύρη αμφίεση που παραπέμπει στη στολή των γιατρών την εποχή της πανούκλας, ασορτί με μία μάσκα που θυμίζει ράμφος πουλιού.

Ο άγνωστος στέκεται σε έναν χώρο που μοιάζει με αποθήκη με σηκωμένο το χέρι του, ενώ από το κέντρο της παλάμης του εκπέμπεται ένα φως που αναβοσβήνει, σαν να στέλνει ένα μήνυμα του κώδικα Μορς. Στη διάρκεια του κλιπ, διάφορα σύμβολα αναβοσβήνουν γύρω από τη φιγούρα, όπως κωδικοποιημένες συντεταγμένες που, σύμφωνα με τον ιστότοπο Daily Dot, αποτελούν την ακριβή τοποθεσία του Λευκού Οίκου στις ΗΠΑ.

Σοκ στο Ίντερνετ με τρομακτικό βίντεο γεμάτο γρίφους, κρυφά μηνύματα και απειλές - Εικόνα 0 Όπως έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, ούτε ο ήχος που συνοδεύει το μυστηριώδες κλιπ είναι τυχαίος. Συγκεκριμένα, μετά από επεξεργασία σε διάταξη που εμφανίζει το φασματόγραμμα (οπτική απεικόνιση) του εν λόγω θορύβου, ορισμένα λαγωνικά ανακάλυψαν ανησυχητικές εικόνες, όπως νεκροκεφαλές και ένα άτομο (πιθανώς γυναίκα) που είναι δεμένο και φαίνεται να υποβάλλεται σε βασανισμούς. Το φασματόγραμμα αποκάλυψε επίσης σειρά απειλητικών μηνυμάτων, όπως «είστε ήδη νεκροί». Σοκ στο Ίντερνετ με τρομακτικό βίντεο γεμάτο γρίφους, κρυφά μηνύματα και απειλές - Εικόνα 1

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που το εν λόγω κλιπ εμφανίζεται στο διαδίκτυο. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Daily Dot, το βίντεο είχε δημοσιευτεί ξανά στις 5 Μαΐου από τον χρήστη AETBX του YouTube, o οποίος ισχυρίζεται ότι το είχε βρει η κοπέλα του, γραμμένο σε DVD σε ένα παγκάκι κάποιου ισπανικού πάρκου.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact