ΕΛΛΑΔΑ

«Καίνε» τον Φουρθιώτη οι συγκατηγορούμενοί του

Τρίτη βραδιά για τον Μένιο Φουρθιώτη και τους τρεις συγκατηγορούμενούς του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και οι 4 άντρες προετοιμάζουν τις υπερασπιστικές τους γραμμές λίγο πριν οδηγηθούν στον ανακριτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το Open, ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, δεν έχει αποδεχτεί τις κατηγορίες αλλά ούτε τις έχει απορρίψει, περιμένοντας επίσης να ετοιμαστεί η υπερασπιστική του απολογία.

Οι άλλοι όμως κατηγορούμενοι, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, παρότι αρνούνται τις κατηγοριές, «καίνε» τον τηλεπαρουσιαστή αφού σε αποστροφές των απολογιών τους φαίνεται να κατηγορούν τον ίδιο για την οργάνωση των επιθέσεων.

Ο ένας από αυτούς αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Για ορισμένες από τις πράξεις που με κατηγορείτε, μου είχε ζητήσει να του βρω άτομα. Εγώ τα βρήκα κι από κει και πέρα δεν γνωρίζω τίποτα για την εξέλιξη των γεγονότων που συνέβησαν».

Ο δεύτερος κατηγορούμενος στη δική του απολογία λέει: «Υποψιαστήκαμε ότι θέλει και άλλα πράγματα αλλά δεν είμαι βέβαιος. Για ό,τι έχει κάνει ο Μένιος δεν ευθύνομαι εγώ. Λόγω λάθος συνεννόησης του Μένιου με τα άτομα που είχε βρει αυτός έγιναν οι πράξεις που μας κατηγορείτε, για τις οποίες δεν ευθύνομαι εγώ και ο Π.».

‘Υστερα από τους πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία και τα δύο περιστατικά έξω από το σπίτι του παρουσιαστή ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται πως είχε σε όλες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους φυσικούς αυτουργούς των επιθέσεων.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Εξαφάνιση Άρτεμης Βασίλη: Η Google έδωσε απαντήσεις…

Ποιος ή ποιοι διέγραψαν τα τελευταία στίγματα του…

Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν ωθεί την Ουκρανία να επιτεθεί στη Ρωσία;

[O συντάκτης του άρθρου είναι τέως Βουλευτής κατ΄επανάληψιν,…

Ρωσικά αντίποινα: “Σφαλιάρα” περιωπής στα ύποπτα σχέδια της Τουρκίας

Η Τουρκία δεν θα αποτελέσει προορισμό για τους…

Σοφία Παυλίδου: Πώς εμπλέκεται η ηθοποιός με την υπόθεση των θυρίδων

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η…

Ομογενής πολιτοφύλακας: «Επιδεινώθηκε η κατάσταση, ναζιστές καταπιέζουν τους Έλληνες»

Την «εκρηκτική» κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, περιγράφει…
contact