ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο: Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο: Ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει πρόγνωση για τις θερμοκρασίες μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο

Για τον καιρό και τις θερμοκρασίες μέχρι και λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο μάς ενημερώνει ο προγνώστης της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου, με σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Ειδικότερα, ο Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε την πρόγνωσή του για τις θερμοκρασίες στην Ελλάδα κατά το επόμενο 10ήμερο από 2/8 έως 12/8, τονίζοντας ότι οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή μέχρι και λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

“Σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία τουλάχιστον μέχρι και λίγο πριν τον 15αύγουστο” σημειώνει ο προγνώστης της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου.”Αρκετά έντονη δείχνει να γίνεται η αστάθεια σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας τα μεσημέρια και απογεύματα, μετά τις 7-8 Αυγούστου!”

Όπως διευκρινίζει, οι θερμοκρασίες αφορούν τη μέση μέγιστη θερμοκρασία για τα πεδινά της ηπειρωτικής Ελλάδας. “Σε κλειστές πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα, υπολογίστε έως και 1-2 βαθμούς υψηλότερη τη θερμοκρασία.

Στα ορεινά, παράκτια, νησιά Αιγαίου, Κρήτη υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία.” σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact