ΑΠΟΨΕΙΣ

Καλλιάνος: Τα λαμόγια στη Φυλακή, οι Χουντικοί σπίτι τους και ας ξεχωρίσουν οι δημιουργικοί Έλληνες

Γράφει ο Γιάννης Καλλιάνος

Σε αυτή τη χώρα, βάζουμε κάτω από το χαλί τα ουσιαστικά ζητήματα που αφορούν τους πολίτες μας και φέρνουμε στην επιφάνεια ανούσιες ιστορίες διαπλοκής. Τι φαινόμενο και αυτό; Συμβαίνει άραγε και σε άλλες χώρες του δυτικού πολιτισμού αυτό;

Ο Φλώρος για παράδειγμα αλλά και ο κάθε Φλώρος, γεννήθηκαν με σκοπό να πεθάνουν στη Φυλακή, εφόσον δεν υπακούν στους νόμους. Έληξε το ζήτημα αυτό. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

Δεν χρειάζεται να αναμασάμε καθημερινά τι έκανε ο Φλώρος λες και είναι κάποιος που υπέστη νεκρανάσταση και περιμένουμε να μας πει τι ακριβώς έζησε. Ποιος είναι ο Φλώρος δηλαδή; Ένας 39χρονος που επέλεξε να ζήσει στη λαμογιά. Φυλακή επομένως χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Πάμε τώρα στο άλλο ζήτημα. Προσπαθεί η κυβέρνηση να στείλει στα κρατητήρια και στο αυτόφωρο ολόκληρη τη Νέα Δημοκρατία με δικαιολογίες που μόνο ένα 4χρονο θα “τολμούσε” να ξεστομίσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, ναι αυτοί οι δήθεν δημοκράτες αριστεροί, κάθε τόσο, προτρέπουν την αστυνομία να πάει να βρει τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και να τα φυλακίσει.

Είναι αξιολύπητοι, αλήθεια! Διέλυσαν την Ελληνική οικονομία, και τώρα, αυτό που τους απέμεινε, είναι να τρομοκρατούν τα κεντροδεξιά στελέχη με φυλακές, βασανιστήρια, κρεμάλες και ότι άλλο σκαρφιστούν.

Και κάθομαι και σκέφτομαι. Διαφέρουν σε τίποτα από τη Χούντα αυτοί οι “αριστεροί” και “δημοκράτες” εφόσον δεν μπορούν με καμία δύναμη να αποδείξουν τα επιχειρήματα τους; Σε τίποτα. Διαλύουν τα πάντα και ψάχνουν να φυλακίσουν αυτούς που δεν συμφωνούν ιδεολογικά μαζί τους. Με μια λέξη, ντροπή!

Δεν θα ήταν προτιμότερο -για παράδειγμα- να ασχολούμαστε όλοι μας με το πως θα διαμορφωθεί ένα ελκυστικό και φιλικό επενδυτικό περιβάλλον στη χώρας μας ώστε να προσελκύσουμε νέους επιχειρηματίες με σκοπό να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας ώστε να μειωθεί η ανεργία και να καταστεί σταδιακά υγιές το ασφαλιστικό και φορολογικό μας σύστημα, αυξάνοντας σταδιακά και το ΑΕΠ μας;

Τα λαμόγια να πάνε στη φυλακή, οι Χουντικοί να οδεύσουν προς το σπίτι τους και ας κυβερνήσουν επιτέλους οι ικανότεροι όλων, αυτοί που δεν τάζουν (όπως έκαναν κάποιοι άλλοι που ξεφτιλίστηκαν και έπαιξαν με τις ζωές μας), που δεν είναι πολιτικάντηδες, που δεν είναι λαϊκιστές και λαμόγια και που έχουν μια κάποια αξιοσέβαστη επαγγελματική διαδρομή στη ζωή τους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact