ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ…

Κι όμως υπάρχει ένα προϊόν που χαρίζει παθιασμένες στιγμές αχαλίνωτου σεξ σε ζευγάρια και μάλιστα χρησιμοποιείται από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην βιομηχανία των ερωτικών ταινιών εδώ και αρκετά χρόνια.

Πλέον ο κάθε άντρας μπορεί να έχει μία μέση διάρκεια 40 λεπτών ερωτικής επαφής και άμεσα δυνατή και μεγάλη στύση ώστε να αναστενάξουν οι σομιέδες και οι γυναίκες αυξημένη ερωτική διάθεση

Ο βιολογικός αυτός θησαυρός έχει ως βασικό του συστατικό το Επημίδιο. Δεν έχει καμία παρενέργεια όπως άλλα γνωστά φάρμακα σε μορφή χαπιών και έχει δημοσιευτεί στην συλλεκτική έκδοση του επιστημονικού περιοδικού του US FDA σαν ένα από τα καλύτερα superfoods του 21 αιώνα.

Είναι το μοναδικό σεξουαλικό superfoods στον κόσμο σε βρώσιμη μορφή μαρμελάδας και τα αποτελέσματά του είναι άμεσα, ακίνδυνα και άκρως εντυπωσιακά.

Το προϊόν λειτουργεί 20 λεπτά μετά την κατάποση χαρίζοντας στους άντρες μεγάλη και δυνατή στύση για 48 ώρες μόνο όμως κατ’ εγκεφαλικής εντολής διέγερσης και λειτουργεί κατά την πρόωρη εκσπερμάτιση.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της Ικαριίνης στον ανθρώπινο οργανισμό όπου είναι και η βασική δραστική ουσία του φυρού Επιμήδιο βελτιώνει τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα και την ικανότητα στύσης, δεσμεύοντας το ένζυμο SHGB, που εμποδίζει τη βιολογική δράση της τεστοστερόνης. Δυναμώνει τους εξασθενημένους οργανισμούς, αυξάνει τον αριθμό σπερματοζωαρίων στους άντρες και την ­ερωτι­κή ικανοποίηση στις γυναίκες.

Μάλιστα στο εξωτερικό εδώ και μερικά χρόνια χρησιμοποιείται κατά κόρον από του συμβούλους γάμου σαν βοήθημα σεξουαλικό βοήθημα σε ζευγάρια που δεν έχουν έντονη ερωτική δραστηριότητα

Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για εσάς και το ταίρι σας

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact