ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καμία συγκατάθεση στη λήψη επώδυνων μέτρων»

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει μέχρι σήμερα, δεν πρόκειται να δώσουμε καμία συγκατάθεση στη λήψη επώδυνων μέτρων που θα επιβαρύνουν κι άλλο τον ήδη ταλαιπωρημένο και εξαθλιωμένο ελληνικό λαό» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε «στο μακρύ και δύσβατο δρόμο» που έχει διανύσει μέχρι τώρα η κυβέρνηση, προκειμένου να καλύψει τα λάθη και τα κενά του παρελθόντος και να βρεθεί κοινό έδαφος με τους εταίρους ώστε να σφραγιστεί η πολυπόθητη συμφωνία που θα ανακάμψει τη χώρα μας και θα ανακουφίσει τον ελληνικό λαό.

«Τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης είναι δυστυχώς πολλά και είναι αυτά που καθορίζουν το παρόν» πρόσθεσε, εγκαλώντας τις προηγούμενες «μνημονιακές κυβερνήσεις» ως τις κύριες υπεύθυνες για την κοινωνική καταστροφή της χώρας αλλά και της ελληνικής οικονομίας.

Τόνισε δε ότι «με αφορμή τις λανθασμένες πολιτικές του παρελθόντος, είναι εμφανής η στοχευμένη προσπάθεια από την πλευρά των δανειστών ώστε με διάφορα τεχνάσματα να καταφέρουν να πετύχουν την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας».

«Μια κριτική ματιά στα μέχρι τώρα δεδομένα θα οδηγήσει στη διαπίστωση ότι η σημερινή κυβέρνηση κάνει μια σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση, ώστε να επιτευχθεί μια έντιμη συμφωνία, μια επωφελής λύση για τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό. Απ’ ότι διαφαίνεται αυτή η έντιμη συμφωνία θα επιτευχθεί και τα αποτελέσματά της θα δικαιώσουν τον ελληνικό λαό» ανέφερε η κ. Χρυσοβελώνη προσθέτοντας: «Ομως η πολυφωνία που εκφράζεται από διάφορες πλευρές για την επερχόμενη συμφωνία, δεν ωφελεί σε τίποτα την πορεία των διαπραγματεύσεων. Αντίθετα την επιβαρύνει και προκαλεί ανασφάλεια στον ελληνικό λαό σ’ αυτή τη δύσκολη ώρα».

Και κατέληξε η κ. Χρυσοβελώνη: «’Αλλωστε στις 25 Ιανουαρίου ο λαός έδωσε σαφή εντολή. Όχι στη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής που είχε ακολουθήσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Οχι σε μέτρα υφεσιακά και εξοντωτικής λιτότητας. Η εκτέλεση της εντολής αυτής αποτελεί τη δέσμευσή μας απέναντι στον ελληνικό λαό».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact