ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καμπάνα» στον Σάντος

Βαρύτατη ποινή από την FIFA στον Φερνάντο Σάντος για την αποβολή του στο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Κόστα Ρίκα για την φάση των 16 του Μουντιάλ!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επέβαλε αποκλεισμό οκτώ αγωνιστικών στον Πορτογάλο τεχνικό και πρόστιμο ύψους 20.000 ελβετικών φράγκων.

Την τιμωρία αυτή την γνωστοποίησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής στη συνεδρίαση του ΔΣ η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Σε αυτή ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ για τη σύναψη συμφωνίας με τον Κλάουντιο Ρανιέρι και επεσήμανε ότι ο ίδιος ο νέος προπονητής έχει ζητήσει να έχει την τελευταία και αποκλειστική επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν τα τεχνικά επιτελεία όλων των Εθνικών Ομάδων.

Ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 5/8/2014 ενώ στις 16-17/9/2014 θα βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο που διοργανώνει η FIFA για την αποτίμηση των αγωνιστικών δεδομένων της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2014.

Εκτός του κ. Ρανιέρι στην Αγία Πετρούπολη κλήθηκε από την ΕΠΟ να την εκπροσωπήσει και ο τέως Ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος, για τον οποίο η Ομοσπονδία ενημερώθηκε από τη FIFA ότι τιμωρήθηκε (ο κ. Σάντος) από την Πειθαρχική της Επιτροπή με πρόστιμο 20.000 ελβετικών φράγκων και αποκλεισμό 8 αγωνιστικών, για την αποβολή του στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την αντίστοιχη της Κόστα Ρίκα για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι τελευταίοι αγώνες για τις διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν, της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Πολωνίας (προκριματικά EURO U-21 2013-2015) και της Εθνικής Γυναικών με την Αλβανία (προκριματικά Μουντιάλ 2015), θα διεξαχθούν, αντίστοιχα, στις 9/9/2014 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και στις 17/9/2014 στο Στάδιο Βέροιας.

Πηγή: Sport-fm.gr
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact