ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Καναράκης: Έχω κλάψει αλλά δεν έχω ματώσει

Ο Παντελής Καναράκης είναι ένας ιδιόρρυθμος και σπάνιος performer. Διαθέτει εκρηκτικό ταλέντο, και μια ποιότητα ευρωπαϊκή, που θυμίζει έντονα σπουδαίους καλλιτέχνες της γαλλικής σκηνής. Η χαρακτηριστική του φιγούρα αποπνέει έναν ιδιάζοντα μαγνητισμό. Σε πρόσφατη συνέντευξή του λοιπόν, στο περιοδικό ΕΓΩ μίλησε για την προσωπική του και επαγγελματική του ζωή και αποκάλυψε ότι είχε θυμώσει με την Ελένη Μενεγάκη.

Φέτος είχατε μεγάλο φόρτο εργασίας. Αγγίξατε τα όριά σας;

Eίχα το «Your Face Sound Familiar», ανεβοκατέβαινα Θεσσαλονίκη με την παράσταση της Κάτιας Δανδουλάκη, είχα και τη δική μου παράσταση στο «Shamone». Γι’ αυτό και αντιμετώπισα πρόβλημα με την υγεία μου. Πήγα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Είχα κρυώσει και ταλαιπωρήθηκα πολύ. Έφτασα όντως στα όριά μου.

Την εποχή που ήσασταν στον «Πρωινό καφέ» δεν υπήρξε κίνδυνος κάποιοι να μείνουν σε εκείνη την εμφάνισή σας και να σας αντιμετωπίζουν ως καρικατούρα;

Δεν νομίζω. Όσο ήμουν στη συγκεκριμένη εκπομπή, έκανα κάποιους ρόλους. Σαν να έπαιζα σε μια επιθεώρηση που άλλαζε κάθε μέρα. Με την Ελένη τα πηγαίναμε περίφημα. Είχαμε ταιριάξει. Ένιωθα ασφάλεια εκεί, γιατί ήξερα ότι το γλυκό είχε δέσει.

Τι έχετε θυσιάσει για την τέχνη σας;

Τα πάντα. Την πατρίδα μου, τη Θεσσαλονίκη, τους γονείς μου και τον αδελφό μου, τους παλιούς μου φίλους εκεί, την προσωπική μου ζωή. Πάντα έβαζα τις σχέσεις μου σε δεύτερη μοίρα. Πρώτα ήταν η δουλειά μου. Πολλές φορές –και δικαίως– αυτό δεν μπορούσε να το καταλάβει η άλλη πλευρά.

Αυτό δεν κάνει δύσκολη την απόφαση για δημιουργία οικογένειας;

Ναι. Γι’ αυτό και δεν το έχω κάνει ακόμη. Περνώ όμως καλά. Μότο μου είναι το «η ζωή δεν είναι η πρόβα, αλλά η παράσταση». Τον εαυτό μου τον κατατάσσω στην κατηγορία των ευτυχισμένων ανθρώπων. Η ευτυχία είναι να έχεις βρει τις ισορροπίες σου και να περνάς καλά. Με τα «πάνω» σου και τα «κάτω» σου.

Ο έρωτας είναι ακραίος;

Είμαι λογικός άνθρωπος. Έβαζα πάντα μπροστά τη λογική μου. Έχω κλάψει, έχω περάσει αγωνίες, αλλά δεν έχω ματώσει.

Παραμελήσατε ποτέ τον εαυτό σας;

Όχι. Ίσως θα έπρεπε, αλλά δεν το έχω κάνει. Δεν είμαι όμως ένα εγωιστικό γαϊδούρι που δεν σκέφτεται τους άλλους. Κάθε άλλο.

Δηλώσατε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι είχατε «κακιώσει» στην Ελένη Μενεγάκη.

Της θύμωσα γιατί θεώρησα ότι σε ένα συγκεκριμένο θέμα έπρεπε να είχε άλλη στάση απέναντί μου. Το ξεπέρασα με τον καιρό. Είμαι πιο δύσκολος χαρακτήρας από την Ελένη. Εκείνη είναι πιο απλός άνθρωπος.

Είχατε σχέση αγάπης με την Ελένη;

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία μαζί. Όποτε πάω καλεσμένος στην εκπομπή της, αισθάνομαι πολύ γλυκά.

Θα κάνατε εύκολα botox;

Ναι, φυσικά.

Έχετε κάνει;

Α! Δεν θα σας αποκαλύψω τα μυστικά μου. Προσέχω το πρόσωπό μου, το σώμα μου, τη διατροφή μου. Έχω σκοπό να κάνω οτιδήποτε περνά από το χέρι μου, χωρίς να παραμορφωθώ. Έχω μια προσωπική φιλαρέσκεια. Δεν θέλω να αφεθώ να καταρρεύσω ή να με δω όπως δεν θα ήθελα.

Ποια είναι τα σχέδιά σας για του χρόνου;

Θα είμαι ξανά στην παράσταση της Κάτιας Δανδουλάκη «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε». Είναι μια δουλειά που την αγάπησα και περάσαμε πολύ ωραία. Παράλληλα θα συμμετέχω και στα επόμενα επεισόδια από το «Κάτω Παρτάλι». Είναι επίσης μια δουλειά που αγάπησα πολύ.

Πηγή: govastileto.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact