ΚΟΣΜΟΣ

Κάποιοι ξέχασαν 3 Boeing στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ -Τους ψάχνουν με αγγελία

Κάθε αεροδρόμιο έχει γραφείο απολεσθέντων, για τα αντικείμενα που μπορεί να χάσει ή να ξεχάσει κάποιος επιβάτης. Τα συγκεκριμένα αντικείμενα όμως, σίγουρα δεν χωρούν εκεί.

Πρόκειται για τρία Boeing 747 που κάποιοι… ξέχασαν στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ. Τα αεροσκάφη προφανώς έχουν εγκαταλειφθεί εκεί και οι διαχειριστές του αεροδρομίου αναγκάστηκαν να βάλουν μία περίεργη αγγελία σε εφημερίδα της Μαλαισίας, αναζητώντας τους ιδιοκτήτες.

«Αν δεν τα παραλάβετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της παρούσης ανακοίνωσης, διατηρούμε το δικαίωμα να τα πουλήσουμε ή να τα διαθέσουμε αλλιώς υπό τους κανονισμούς της Μαλαισίας», προειδοποιεί η αγγελία που δημοσιεύθηκε στη δευτεριάτικη έκδοση της εφημερίδας «The Star».

Το αεροδρόμιο προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τους τελευταίους γνωστούς ιδιοκτήτες των αεροσκαφών, χωρίς όμως επιτυχία, όπως δήλωσε στο AFP ο Ζανόιλ Μοντ Ισά, γενικός διευθυντής της Sepang, που διαχειρίζεται την εγκατάσταση. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ιδιοκτήτες είναι από το εξωτερικό, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. «Δεν ξέρω γιατί δεν ανταποκρίνονται. Θα μπορούσαν να είναι πολλοί οι λόγοι. Μερικές φορές αυτό γίνεται επειδή δεν έχουν χρήματα για να συνεχίσουν», πρόσθεσε.

Το αεροδρόμιο δεν θέλει μόνο να… ξεφορτωθεί τα Boeing, αλλά και να πληρωθεί από τους ιδιοκτήτες για τις χρεώσεις προσγείωσης, παρκαρίσματος και άλλες. Αν αυτό δεν συμβεί ως τις 21 Δεκεμβρίου, τότε τα αεροσκάφη θα πουληθούν σε δημοπρασία ολόκληρα, ή θα διαλυθούν και θα πουληθούν ως… παλιοσίδερα.

Αυτή τη φορά πρόκειται για δύο επιβατικά και ένα εμπορικό, αλλά το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπού έχει αντιμετωπίσει ξανά ανάλογες περιπτώσεις. Την τελευταία δεκαετία έχουν εγκαταλειφθεί εκεί αρκετά άλλα αεροσκάφη, κυρίως μικρά.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact