ΥΓΕΙΑ

«Kαρκίνοι Turbo»: Γιατροί & επιστήμονες κατηγορούν τα εμβόλια COVID!

«Στο ιατρείο του στο Μόναχο, ο ανοσολόγος Peter Schleicher θεραπεύει επί του παρόντος 30 ασθενείς με καρκίνο του turbo», γράφει το Russia Today και συνεχίζει:

«Ο καρκίνος αναπτύσσεται με απίστευτη ταχύτητα στους πάσχοντες. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του γιατρού στην Ευαγγελική Υπηρεσία Τύπου ( epd ), ποτέ δεν είχε τόσους turbo καρκινοπαθείς ταυτόχρονα.

Αυτός ο τύπος καρκίνου διαγνώστηκε σε όλους τους ασθενείς του εντός τριών μηνών από τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Κατά την γνώμη του, τα εμβόλια mRNA θα μπορούσαν να ευθύνονται για την ασθένεια βλάπτοντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στα άρρωστα κύτταρα και οι όγκοι μπορούν να αναπτυχθούν με ταχύτητα στροβιλοσυμπιεστή.

Η Γερμανίδα επιδημιολόγος του καρκίνου Ute Krüger, η οποία αυτή την στιγμή ερευνά στο Πανεπιστήμιο Lund της Σουηδίας, εξέφρασε πρόσφατα την υποψία της, που υπάρχει από το 2021, ότι «τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο του turbo». Σύμφωνα με την επιστήμονα που ειδικεύεται στην παθολογία του καρκίνου του μαστού, ορισμένοι από τους καρκινοπαθείς που παρατήρησε είχαν πολύ εντυπωσιακή εξέλιξη της νόσου. Ως παράδειγμα, αναφέρεται σε μια 70χρονη γυναίκα που είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού εδώ και χρόνια. Λίγο μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού, «η ανάπτυξη όγκου στο συκώτι της εξερράγη». Ένα μήνα αργότερα η γυναίκα πέθανε από αυτό.

Η υπεύθυνη τύπου της Ομοσπονδιακής Ένωσης Γυναικών Αυτοβοήθειας για τον Καρκίνο, Caroline Mohr, εκπλήσσεται από τέτοιες αναλύσεις. Σύμφωνα με αυτήν, ο εμβολιασμός είναι απίθανο να είναι η αιτία του καρκίνου· κατά την γνώμη της, περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να επηρεαστούν από αυτόν (σ.σ. Υπάρχει η επιστημονική άποψη, η οποία αναφέρει αφενός πως όλες οι παρτίδες εμβολίου δεν είναι ίδιες, αφετέρου πως ορισμένο μέρος των εμβολιασμένων έκανε ένεση placebo).

(…)

Πάντως το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, η κρατική αρχή για την ασφάλεια των εμβολίων, ισχυρίζεται πως δεν διαθέτει στοιχεία «ότι τα εμβόλια Covid-19 που εγκρίθηκαν στην Γερμανία άλλαξαν το ανθρώπινο γονιδίωμα».

Αρκετοί καθηγητές χημείας, ωστόσο, θεώρησαν επίσης επικίνδυνους τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού. Ο καθηγητής Andreas Schnepf από το Πανεπιστήμιο του Tübingen περιέγραψε τους εμβολιασμούς στο epd ως «πολύ πιο επικίνδυνους από ό,τι περιγράφεται επίσημα». Αναφέρεται στην εργασία του καθηγητή φαρμακολογίας Peter Doshi που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο του 2022, η οποία υποδηλώνει επίσης τους κινδύνους του εμβολιασμού. Ο Doshi είναι συνεκδότης του διάσημου British Medical Journal.

Ο καθηγητής χημείας της Ζυρίχης Μάρτιν Γουίνκλερ επισημαίνει ότι έχουν δημοσιευτεί ορισμένες επιστημονικές εργασίες σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους των εμβολίων κατά του κορωνοϊού. Είπε στο epd ότι λυπάται που αυτά τα άρθρα έτυχαν μικρής προσοχής στα μέσα ενημέρωσης:

«Δυστυχώς, αυτά τα άρθρα δεν έχουν την ίδια απήχηση που έχουν οι αναφορές για την υποτιθέμενη αποτελεσματικότητα αυτών των ουσιών».

Όπως αναλαμβάνεται κανείς όλο και πιο συχνά γίνεται λόγος για τον «καρκίνο turbo».

Σύμφωνα με τον ογκολόγο William Makis, «πρόκειται για επιθετικούς καρκίνους σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Στην Ελλάδα πάντως οι κρατικές αρχές διαβεβαιώνουν για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών COVID!

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact