ΕΛΛΑΔΑ

Κάρπαθος: Διακινούσε χασίς οπλισμένος με μαχαίρια και ρόπαλα


Η σύλληψη ενός 23χρονου οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του προμηθευτή του 

Η σύλληψη ενός 23χρονου στην Κάρπαθο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11 γραμμαρίων, οδήγησε τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος στα ίχνη του προμηθευτή του που, όπως αποδείχθηκε, διατηρούσε στο σπίτι του και ένα μικρό οπλοστάσιο με μαχαίρια και ρόπαλα.

Ο νεαρός αποκάλυψε την ταυτότητα του 42χρονου που του είχε πουλήσει τα ναρκωτικά έναντι 50 ευρώ και αμέσως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον διακινητή στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 25 γραμμαρίων και κατεργασμένη βάρους 14 γραμμαρίων, ένα χασισόδεντρο ύψους 0,20 εκατοστών, 500 σπόροι κάνναβης, 28 αμπούλες με περιεχόμενο του οποίου η χημική σύσταση εξετάζεται, ένας τρίφτης, αλλά και ένα μαχαίρι με λεπίδα δέκα εκατοστών, ένα μαχαίρι «αστερίσκος» και δυο ρόπαλα τύπου «νουντσάκου» και μπέιζμπολ! Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

*** Οπλισμένοι με ένα περίστροφο κρότου που έφερε έξι φυσίγγια, ήταν δυο Πολωνοί ηλικίας 28 και 50 χρόνων που ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, όταν τους έκαναν σήμα για έλεγχο οι άνδρες της Ασφαλείας Πολυγύρου στην Χαλκιδική. Σαν να μην έφτανε αυτό, μέσα στο όχημα που κατασχέθηκε βρέθηκαν εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 25,5 γραμμαρίων, άλλες έξι συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 9,9 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 790 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών. Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact