ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγέλλουν πασίγνωστο τραγουδιστή για θητεία-λούφα

«Λούφα και παραλλαγή» και φαίνεται πως κάνει γνωστός, και ιδιαίτερα δημοφιλής στο νεανικό κοινό, τραγουδιστής που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Αλεξανδρούπολη όπως καταγγέλλει η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων.

Στο κείμενο της σχετικής καταγγελίας γίνεται αναφορά σε ευνοϊκή μεταχείριση της οποίας φέρεται να απολαμβάνει ο εν λόγω τραγουδιστής, ενώ παρατίθενται μια σειρά από περιστατικά που έχουν λάβει χώρα μέσα στο στρατόπεδο που υπηρετεί.

Μεταξύ άλλων καταγγέλλεται πως ο τραγουδιστής, ο οποίος υπηρετεί στο μουσικό τμήμα του Στρατού, «έρχεται το πρωί και κατά τη μία φεύγει» καθώς και πως «δεν έχει φάει ποτέ για μεσημέρι στο στρατόπεδο και δεν έχει κοιμηθεί ποτέ στο στρατόπεδο».

Παράλληλα, καταγγέλλεται πως λαμβάνει μεγάλες σε διάρκεια άδειες καθώς και πως τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης. «Όμως πρόβλημα υπάρχει και προς τους φαντάρους καθώς όταν αυτοί αιτούνται γιατρό πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη μέρα (εκτός ΑΝ είναι κάτι πολύ σοβαρό)» αναφέρεται στο ίδιο κείμενο-καταγγελία. Μάλιστα η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων υποστηρίζει πως ο εν λόγω τραγουδιστής, «μια φορά ζήτησε γιατρό και φέρανε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ να τον πάρει να πάνε» προσθέτοντας ότι… έβγαζε… σέλφι φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το thrakitoday.gr μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση γύρω από τα όσα καταγγέλλονται τόσο για τη μονάδα που υπηρετεί ο εν λόγω τραγουδιστής όσο και για τον ίδιο και την εν γένει παρουσία του στο στρατόπεδο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact