Τραγικό τέλος μπήκε στη ζωή Ελληνίδας καλλονής στο Χαϊδάρι, όταν απορριμματοφόρο τη χτύπησε και η κοπέλα ξεψύχησε την Τετάρτη 10 Ιουλίου στο νοσοκομείο.
Ο λόγος για την 38χρονη Κατερίνα Φουσιάνη, η οποία, έφυγε από τη ζωή ύστερα από δυστύχημα στην οδό Ηπείρου στο Χαϊδάρι, όταν την πάτησε απορριμματοφόρο.


Πώς έγινε το ατύχημα
Όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη κοπέλα περπατούσε με μια φίλη της στον δρόμο, μέχρι που συνάντησαν και προσπέρασαν ένα σκουπιδιάρικο που άδειαζε κάδους. Στη συνέχεια το όχημα τις συνάντησε ξανά σε απόσταση 15 μέτρων και τις προσπέρασε.
Εκείνη τη στιγμή, υπό άγνωστες συνθήκες, η μία από τις δύο κοπέλες χτύπησε στο πίσω μέρος του φτερού της μπροστινής ρόδας και τραυματίστηκε σοβαρά. Το όχημα δεν την παρέσυρε από το μπροστινό μέρος και η ρόδα του δεν την πάτησε και το δυστύχημα είναι δύσκολο να εξηγηθεί.

Ο οδηγός κατέβηκε από την καμπίνα του και κάλεσε αμέσως το 166. Στο σημείο έφτασαν εγκαίρως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Τροχαίας. Η Κατερίνα Φουσιάνη διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου χθες άφησε την τελευταία της πνοή.
Ο οδηγός κρατήθηκε στην Τροχαία Δυτικής Αττικής και το πρωί αφέθηκε ελεύθερος. Προανάκριση για το συμβάν διεξάγει η Τροχαία Περιστερίου. Από την πλευρά του ο Δήμος Χαϊδαρίου αναμένεται να διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Η Κατερίνα Φουσιάνη είχε σπουδάσει Οικονομικά και είχε αναλάβει το εργοστάσιο κατασκευής μηχανών γεωργικών μηχανημάτων του πατέρα της μαζί με την αδερφή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες από εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, ο 50χρονος οδηγός είχε μεγάλη εμπειρία και δεν είχε εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα στο παρελθόν.
Στον Δήμο εργάζεται περισσότερο από 20 χρόνια.





















