ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Κατερίνα Λέχου: «Έπινα χάπια εξαιτίας του Κιμούλη…»

«Έχουμε χρέος να το κάνουμε αυτό για τα παιδιά όλου του κόσμου» ανέφερε η Κατερίνα Λέχου μιλώντας για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός μιλώντας στον Ant1 δήλωσε: «Τη σεζόν 2003-2004 βίωσα -αυτό το καθιστά και πολύ δύσκολο, παραμένεις επτά μήνες στη συνεργασία- επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη. Ήταν σε τέτοιο βαθμό αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά επί σκηνής -είχα και προσωπική σχέση αλλά αυτό είναι δική μου ευθύνη- που δεν ήξερα αν μπορώ κάθε φορά να το αντιμετωπίσω. Η λεκτική βία δεν είναι απτή σαν τη $εξουαλική αλλά είναι σαν άγριο θηρίο, δεν ξέρει πότε θα επιτεθεί.

Το θύμα είσαι σε άμυνα και εγρήγορση, είναι ένας τρομερός ιστός αράχνης που απλώνεται και δεν το καταλαβαίνεις. Ξυπνάει μέσα σου ο φόβος.

Η ηθοποιός φανερά συγκλονισμένη δήλωσε ότι φοβόταν να μην χαλάσει τη συνεργασία και τη φήμη της.

«Μου κόστισε όλο αυτό προσωπικά, αλλά αυτό το κομμάτι δεν θέλω να το θίξω. Δεν αφορά τον κόσμο εγώ τι πλήρωσα για να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Είναι άλλο πράγμα η σύγρκουση και η πειθαρχία και όλο πράγμα ένα καθεστώς που είναι διαρκείας» ανέφερε η ίδια και συνέχισε:

«Εννοείται ότι έπινα, εννοείται ότι έπαιρνα λεξοτανίλ, εννοείται ότι έβγαλα δερματικά. Ήμουν 34 χρονών, ήμουν πολύ δημοφιλής, είχα πάρει τα πάνω μου. Δεν συνεργάστηκα ξανά ποτέ. Μια φορά μου έγινε πρόταση και είπα όχι».

Όσον αφορά το γεγονός αν γνώριζε από πριν για παρόμοια περιστατικά δήλωσε: «Όλοι τα γνωρίζουμε όλα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές της δουλειάς. Οφείλουμε να βάλουμε το λιθαράκι μας για να καθαρίσουν τα πράγματα. Έχω ευθύνη για την προστάτεψα τον εαυτό μου γιατί δεν ήξερα, γιατί δεν αντέδρασα. Η αρχή έγινε από την αξιοθαύμαστη γυναίκα, την Σοφία Μπεκατώρου»

Πηγή: tanea.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact