ΔΙΑΦΟΡΑ

Κατερίνα Στικούδη: «Εγώ έκανα την πρόταση γάμου στον Βαγγέλη»

Τις πιο ευτυχισμένες και δημιουργικές μέρες της ζωής της περνάει η Κατερίνα Στικούδη. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που το καλοκαίρι που μας πέρασε παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βαγγέλη Σερίφη, αυτό το διάστημα συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar» και εντυπωσιάζει με τις πετυχημένες μεταμφιέσεις της. Στήριγμα της σε όλους τους τομείς, είναι ο σύζυγος της, με τον οποίο είναι σχεδόν 9 χρόνια μαζί από τότε που η τραγουδίστρια ήταν μόλις 23 ετών.

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τον γάμο της αλλά και για τον τρόπο που έγινε η πρόταση γάμου. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είπε πως «ζήτησε» εκείνη σε γάμο τον αγαπημένο της.

Περιμέναμε όλοι ότι θα έκανες έναν γάμο-υπερπαραγωγή, με κάμερες, φώτα, celebrities και εσύ παντρεύτηκες 11.30 το πρωί ενός αυγουστιάτικου Σαββάτου σε ένα χωριό στη Θεσπρωτία. Γιατί;

Την αλήθεια; Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη (σ.σ. Σερίφη, του συζύγου της), ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά. Ναι, στο χωριό Μορφάτι στη Θεσπρωτία. Δεν έχει σημασία το μέρος, πόσους καλεσμένους θα έχεις ή αν οι βέρες είναι 24 καράτια. Σημασία έχει εκείνη τη μέρα να έχεις ανθρώπους που χαίρονται πραγματικά με τη χαρά σου. Και γιατί, παρακαλώ, να μην παντρευτώ στο χωριό; Τα χωριά μας είναι πανέμορφα, όλη η Ελλάδα είναι ευλογημένη. Με ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους.

Η πρόταση γάμου έγινε με τρόπο κινηματογραφικό;

Κινηματογραφικά γίνονται τα βιντεοκλίπ μου. Η πρόταση γάμου έγινε πάρα πολύ απλά. «Πάμε να το κάνουμε;». «Πάμε». Ήμασταν στην κουζίνα, το αγαπημένο μας μέρος μέσα στο σπίτι, και την ώρα που τρώγαμε του λέω «Να σου πω κάτι; Θέλεις να παντρευτούμε, να χαρούν και οι γονείς μας;», με τον Βαγγέλη να απαντάει «Αν το θέλεις, πάμε να το κάνουμε». Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα.

Άρα, εσύ έκανες την πρόταση γάμου.

Ναι, εγώ έκανα την πρόταση γάμου στον Βαγγέλη με πολύ ευθύ τρόπο. Δεν είμαι ρομαντική σ’ αυτά. «Θέλεις;».«Θέλω». Ρομαντική είμαι στην καθημερινότητά μου, μπορεί να κλάψω με μια ταινία ή ένα ντοκιμαντέρ στον καναπέ και στην αγκαλιά του ανθρώπου μου.

Και πώς είναι πια η νέα σου καθημερινότητα;

Καθαρίζω λίγο παραπάνω, σιδερώνω περισσότερο, σφουγγαρίζω πιο συχνά… Αλήθεια, τώρα, τίποτα δεν αλλάζει. Απλώς, από εκείνη τη μέρα και μετά συνειδητοποίησα για τα καλά πια πως είμαι πολύ τυχερή. Έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που με κάνει να χαμογελάω. Δεν θέλω κάτι άλλο από τη ζωή μου. Ούτε ρουμπίνια, ούτε διαμάντια, ούτε κότερα. Έχω έναν άνθρωπο που ξυπνάει το πρωί, με κοιτάζει και χαμογελάει. Υπάρχει ομορφότερη εικόνα να ξεκινά η μέρα σου; Άλλες παντρεύονται επίθετα. Εγώ παντρεύτηκα το πιο μεγάλο: Σερίφης! Γι’ αυτό προσέξτε… (γέλια)

Σου λείπει κάτι από την εργένικη ζωή;

Καλέ, έχεις τρελαθεί; Ούτε καν! Δεν θα γυρνούσα ούτε για μία ώρα τον χρόνο πίσω στην εργένικη ζωή. Θα ήθελες να μείνω για πάντα νηστική; Γράψε εδώ ότι κάνω πλάκα, γιατί σ’ αυτή τη χώρα μας διακρίνει μια σοβαροφάνεια! Αλήθεια, τώρα, ο Βαγγέλης μαγειρεύει απίστευτα. Σωστός σεφ. Μέχρι και φύλλο ανοίγει, γιατί ξέρει ότι αγαπώ πολύ τις πίτες. Εύχομαι πραγματικά σε κάθε γυναίκα να βρει έναν άντρα-άγγελο να την προσέχει, όπως εμένα ο Βαγγέλης μου. Πολύ ρομαντικό ακούστηκε αυτό, ε; Θεέ μου, έχω χαλαρώσει υπερβολικά. Να, αυτό άλλαξε μετά τον γάμο! Δεν φοβάμαι πια να μιλήσω ελεύθερα για τον άνθρωπό μου και τη σχέση μας. Έχω χαλαρώσει στα πάντα, από τα μαλλιά μου, που τα θέλω πλέον στο φυσικό τους χρώμα, χωρίς βαφές και τρέσες, τα νύχια μου, που, κοίτα, είναι τελείως άβαφα, μέχρι τα πιο ουσιαστικά πράγματα.

Παλαιότερα γιατί δεν μιλούσες ελεύθερα;

Ξέρεις τι γίνεται; Πιστεύω ότι κάνω πολύ ωραία πράγματα στη δουλειά μου και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να τραβήξω την προσοχή σε κάτι άλλο. Όταν κάθομαι και μιλάω με κάθε λεπτομέρεια για το τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, δεν είναι σαν να ακυρώνω τη δουλειά μου; Γι’ αυτό ήμουν πιο συγκρατημένη. Δεν είναι ότι φοβόμουν κάτι. Άλλωστε, είμαι με τον ίδιο άντρα από τα 23 μου. Είναι βέβαια και λίγο θέμα τύχης το πού θα πέσεις. Μπορεί να χρειαστεί να πειραματιστείς λίγο περισσότερο μέχρι να βρεις τον άνθρωπό σου. Εγώ τον γνώρισα μόλις στα 23 μου και καλύφθηκα. Δεν χρειάστηκε να πειραματιστώ πολύ, τι να κάνουμε τώρα;

Πώς γνωριστήκατε;

Στο Mega Star. Είχε έρθει καλεσμένος με τους ΝΕΒΜΑ και βλέπω ξαφνικά απέναντί μου ένα ψηλό παλικάρι και λέω: «Τι ωραίο χαμόγελο που έχει!». Μιλήσαμε λίγο και ξαναλέω «Και τι ζεστή καρδιά!». Κατάλαβα αμέσως με τι άνθρωπο είχα να κάνω, κι ας μην ήταν πολύ επικοινωνιακός εκείνο το βράδυ.

Πηγή: tlife.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact