ΕΛΛΑΔΑ

Κατερινόπουλος: 10 άτομα μπλεγμένα στις δολοφονίες στη Πάτρα

Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, εξαπέλυσε νέες βόμβες για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

Πρόκειται για τον πρώτο άνθρωπο που είχε μιλήσει ανοιχτά για δολοφονία και είχε βάλει στο στόχαστρο τη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία στη συνέχεια συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για της 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κατερινόπουλος υποστήριξε πως τα άτομα που είναι μπλεγμένα στις δολοφονίες των παιδιών στην Πάτρα φτάνουν ακόμα και τα 10 στον αριθμό…

Ειδικότερα, ο ταξίαρχος ε.α., μέσω συνέντευξής του σε Κυριακάτικη εφημερίδα, θέτει νέα δεδομένα στην υπόθεση, ενώ υπογραμμίζει πως με τη στάση που ακολουθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου πιθανώς να στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα σε πιθανούς συνεργούς της.

Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει ότι με την ανακριτική διαδικασία και την εξαντλητική έρευνα θα αρχίσει «αλληλοσπαραγμός αποκαλύψεων».

Επιπλέον, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Κατερινόπουλος υποστηρίζει πως πρόκειται για μια υπόθεση «που εγώ εκτιμώ ότι θα έχει αρκετά μεγάλη ‘ουρά’. Όπως εξελίσσεται η ιστορία, ναι, μπορώ να πω ότι είναι το έγκλημα του αιώνα. Όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Μακάρι, εύχομαι να διαψευστώ».

«Έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς;»

Eξάλλου, ο επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας για την τραγική υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα την Παρασκευή 8 Απριλίου, υποστήριξε πως «οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα. Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις.

Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς».

Αναφερόμενος, μάλιστα, στον Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Κατερινόπουλος, τόνισε πως «η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος.

Στις δηλώσεις του αναφέρετε συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρία όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact