ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Αυτό είναι το μήνυμα του συζυγοκτόνου που προκάλεσε οργή

Μία εξοργιστική ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, έκανε στα social media την Κυριακή, ο 55χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Καβάλα.

Ο 55χρονος την ώρα της κηδείας της φαρμακοποιού συζύγου του, την οποία στραγγάλισε ο ίδιος με τα ίδια του τα χέρια, αφήνοντας πίσω τα δύο ανήλικα παιδιά τους, 10 και 6 ετών, ο δράστης ανήρτησε ως εικόνα προφίλ του στο facebook μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την άτυχη Αΐντα, την οποία έχει σηκώσει στα χέρια του και την κρατά αγκαλιά, ενώ αυτή ποζάρει χαμογελαστή φορώντας το νυφικό της.

Ο ίδιος γράφει στην ανάρτηση του: “Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά, με συννεφα στολισμένη, ντυμένη νύφη στους θεούς…”. Βέβαια το ερώτημα που τίθεται είναι το πώς βρέθηκε με κινητό στα χέρια του ο δράστης, αφού κρατείται από την αστυνομία.

Δικηγόρος της οικογένειας: Προμελετημένο και αποτρόπαιο το έγκλημα

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Μανώλης Βονικάκης, χαρακτήρισε το έγκλημα προμελετημένο, στυγνό και αποτρόπαιο.

Ο κ. Βονικάκης δήλωσε ότι η υπάλληλος της γυναίκας στο φαρμακείο την είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που διέτρεχε από τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, ότι υπήρχαν καταγγελίες προηγούμενων συντρόφων του, ενώ αμφισβήτησε και αν ο δράστης όντως προσπάθησε να πάρει τη ζωή του μετά το έγκλημα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε, ότι «συνηθίζουμε τα εγκλήματα αυτά να τα χαρακτηρίζουμε εγκλήματα πάθουσα. Δεν είναι όμως εγκλήματα πάθους, αυτός ο χαρακτηρισμός είναι το όχημα το οποίο χρησιμοποιούν οι δράστες, και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο καθ’ ομολογίαν φονιάς, για να έρθει στο δικαστήριο σε σύντομο χρονικό διάστημα, και να εγείρει ισχυρισμό βρασμού ψυχικής ορμής, γι’ αυτό το τόνισα».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact