ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κεϊρά Χαμραουί: «Με χτυπούσαν για πέντε λεπτά με σιδερολοστό…»

Το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου η Κεϊρά Χαμρααουί βίωσε την χειρότερη εμπειρία της ζωής της. Η διεθνής χαφ επέστρεφε από δείπνο που διοργάνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν για τα μέλη της ομάδας, μαζί με την συμπαίκτρια της, Ντιαλό, στα μέσα της διαδρομής, δύο άγνωστοι άνδρες που φορούσαν μπαλακλάβες προσέγγισαν την πόρτα του συνοδηγού, έσυραν τη Χαμραουΐ στον δρόμο και τη χτύπησαν με σιδερένιους λοστούς στα πόδια.

Επτά μήνες μετά η 31χρονη συνεχίζει τη ζωή της, παίζει ποδόσφαιρο, το οποίο χαρακτηρίζει ως το καλύτερο «φάρμακο», όμως αυτά τα τραυματικά πέντε λεπτά δεν θα τα ξεχάσει ποτέ. Επτά μήνες μετά το περιστατικό η Χαμραουί μίλησε στην Equipe και εξιστόρησε λεπτομερώς τη στιγμή που νόμιζε πως είχε έρθει το τέλος.

«Έζησα μια βίαιη επίθεση. Δύο άγνωστοι άνδρες με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινα, για να με χτυπήσουν με σιδερολοστό στα πόδια. Εκείνο το βράδυ σκέφτηκα πραγματικά ότι θα πέθαινα εκεί. Προσπάθησα να προστατεύσω τον εαυτό μου όσο μπορούσα, αλλά ούρλιαζα από τον πόνο. Διήρκεσε πέντε λεπτά και ήταν βασανιστικό. Είναι οδυνηρή αυτή η ανάμνηση.

Είχα μια ήσυχη ζωή ως επαγγελματίας, μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Σήμερα νιώθω κυρίως αδικία, αλλά και θλίψη. Με βασανίζουν πολλές ερωτήσεις: “Γιατί σε μένα; Γιατί τόση βία;” Θέλω να ξεκαθαρίσουν όλα για να ηρεμήσω.

Επέστρεψα στις προπονήσεις τρεις ή τέσσερις εβδομάδες μετά την επίθεση. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γιατρέψω τον πόνο. Οι εμφανίσεις μου ήταν επίσης καλές και μετά από όλη αυτή τη θυσία κλήθηκα να επιστρέψω στην εθνική ομάδα», ανέφερε η Χαμρααουί, η οποία αναφέρθηκε και στα σενάρια εμπλοκής της Χαγέτ Αμπιντάλ, λέγοντας: «Έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα. Ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή. Το θέμα Αμπιντάλ δεν έχει καμία σχέση με αυτή την υπόθεση ή με την επίθεση της οποίας ήμουν θύμα. Νομίζω ότι σχεδιάστηκε απλά για να μας κρατήσει μακριά από την αλήθεια».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact