ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Κέιτ Μίντλετον: Η προφητική κίνηση της πριν μερικά χρόνια

Την ώρα που ο πλανήτης εξακολουθεί να παραμένει σοκαρισμένος από την ανακοίνωση ότι η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο, είδηση που γνωστοποίησε η ίδια μέσω ενός μαγνητοσκοπημένου βίντεο, μια νέα συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δώρισε πριν λίγα χρόνια ανώνυμα τα μαλλιά της για να χρησιμοποιηθούν για περούκες που προορίζονται ειδικά για παιδιά που πάσχουν από αυτή την τρομερή ασθένεια.

Όπως έγινε γνωστό το 2018, η πριγκίπισσα ήρθε σε επαφή με το Little Princess Trust, το οποίο είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που φτιάχνει ρεαλιστικές περούκες για όσους είχαν χάσει τα μαλλιά τους.

Στη συνέχεια η Κέιτ έκοψε 48 εκατοστά από τα μαλλιά της και τα δώρισε στη φιλανθρωπική οργάνωση ανώνυμα ώστε να μην υπάρχει στο αρχείο ότι πρόκειται για τα μαλλιά μέλους της βασιλικής οικογένειας.

«Τα έστειλε χρησιμοποιώντας το όνομα κάποιου άλλου, ώστε το ίδρυμα να μην ξέρει ότι προέρχεται από βασιλική πηγή – απλά νόμιζαν ότι ήταν από μια γυναίκα δωρήτρια στην περιοχή του Κένσινγκτον» αναφέρει πηγή στη DailyMail.

H ιδέα προήλθε από τον Joey Wheeler (δημιουργός περουκών) που μίλησε στην πριγκίπισσα της Ουαλίας για την ευκαιρία να δωρίσει τα μαλλιά της.

«Είναι υπέροχο να σκέφτεσαι ότι κάπου ένα μικρό κορίτσι φοράει ευτυχισμένο μια περούκα φτιαγμένη από τα μαλλιά μιας πραγματικής πριγκίπισσας. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε η Κέιτ και πολύ ευγενικό να χρησιμοποιεί μαλλιά που διαφορετικά θα είχαν πεταχτεί» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact