ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Κεκλεισμένων των θυρών η πρώτη δίκη για το διαζύγιο Ωνάση – Αλβάρο

​Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο Αφόνσο Ντε Μιράντα. Η Ελληνίδα χρυσή κληρονόμος φαίνεται να βιάζεται για την έκδοση του διαζυγίου, αφού όχι μόνο κατέθεσε την αγωγή αλλά η πρώτη ακροαματική διαδικασία ήδη έλαβε χώρα!

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 16 Ιουνίου, παρουσία μόνο των εν διαστάσει συζύγων και των δικηγόρων τους, συζητήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν από την πλευρά της Αθηνάς και αφορούν στα κοινά περιουσιακά στοιχεία του πρώην ζευγαριού.

Με αυτή την κίνηση, η Αθηνά εξασφάλισε το «πάγωμα» των κοινών τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούσε με τον Αλβάρο, ενώ απαγορεύτηκε από το δικαστήριο η οποιαδήποτε μετατροπή στους τίτλους της κοινής ακίνητης περιουσίας τους, μέχρι το δικαστήριο να αποφανθεί για την κατανομή της.

 

Μονόδρομος το διαζύγιο

Η Αθηνά δεν αφήνει κανένα περιθώριο επανασύνδεσης με τον Αλβάρο, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 11 ολόκληρα χρόνια. Για την ίδια, το διαζύγιο είναι μονόδρομος, ενώ όλα δείχνουν πως αυτό κάθε άλλο παρά συναινετικό θα είναι, καθώς διαφωνούν σχετικά με τον καταμερισμό των κοινών περιουσιακών τους στοιχείων.

 

Τι ζητά η κάθε πλευρά

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Ωνάση θέλει να τηρηθούν οι όροι του προγαμιαίου συμφωνητικού που είχε υπογράψει με τον Αλβάρο και να του δώσει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο γάμου. Από την πλευρά του, ο Ντόντα φέρεται να είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει περισσότερα.

 

Κεκλεισμένων των θυρών

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στην πρώτη ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο, έτσι και κανείς δεν θα μάθει τι θα συμβεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε και ορίστηκε νέα δικάσιμος, η οποία θα αφορά αποκλειστικά στη λύση του γάμου. Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι η δίκη στο Πρωτοδικείο των Βρυξελλών να γίνει και πάλι κεκλεισμένων των θυρών.

Πάντως, και οι δύο πλευρές κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά για τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ η κορυφαία ομάδα δικηγόρων που έχει προσλάβει η Αθηνά εργάζεται πυρετωδώς με σκοπό, η πελάτισσά τους να βγει όσο το δυνατόν πιο αλώβητη σε οικονομικό επίπεδο.

Το μόνο που δείχνει να έχει διευθετηθεί ανάμεσά τους, είναι η κηδεμονία της 16χρονης κόρης του Αλβάρο, Βίβιαν. Παρόλο που το κορίτσι ζούσε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια, ήδη έχει ακολουθήσει τον πατέρα της μετά τον χωρισμό του από την Αθηνά.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact