ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Φονικό τροχαίο με αγριογούρουνα – 2 νεκροί και 4 τραυματίες

Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Κιλκίς στον επαρχιακό δρόμο προς το Πετρίτσι.

Αιτία της σύγκρουσης ήταν μια αγέλη από αγριογούρουνα που διέσχιζε το οδόστρωμα και δεν έδωσε τη δυνατότητα στους οδηγούς να αντιδράσουν.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Ένα θανατηφόρο τροχαίο που ξεπερνά κάθε φαντασία. Μια αγέλη αγριογούρουνων που προκάλεσε ένα φονικό ντόμινο μεταξύ τριών αυτοκινήτων, με τραγικό απολογισμό δυο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες.

Το χρονικό της απίστευτης σύγκρουσης

Λίγο μετα τις 11 το βραδύ στην Εθνική Οδό που συνδέει το Κιλκίς με το Πετρίτσι περιπολικό της Τροχαίας κινείται με κατεύθυνσή το Κιλκίς.

Στο σημείο δεν υπαρχει διαχωριστική νησίδα και τη στιγμή εκείνη μια αγέλη από τουλάχιστον τέσσερα αγριογούρουνά προσπαθεί να διασχίσει τον δρόμο.

Ο αστυνομικός δεν προλαβαίνει να αντιδράσει με αποτέλεσμα να παρασύρει κάποια από τα αγριογούρουνά και το περιπολικό από την σφοδρή σύγκρουση ακινητοποιείται στη μέση του δρόμου.

Ταυτόχρονα από το αντίθετο ρεύμα έρχεται ένα άλλο όχημα, με ούτε εκείνον τον οδηγό να προλαβαίνει να αντιδράσει και να καταλήγει το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο στα χωράφια διπλά από τον δρόμο.

Ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο με πινακίδες Σκοπίων ερχόταν ένα ακόμη, με δυο επιβάτες που καρφώνεται με δύναμη στο ακινητοποιημένο περιπολικό.

Από την πρόσκρουση έχασαν ακαριαία τη ζωή του οι δυο επιβάτες του τρίτου αυτοκινήτου, ενώ και οι τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά.

Θύματα της φονικής σύγκρουσης ήταν ένας 53χρονος και ένας 48χρονος κάτοικοι της περιοχής. Ο γιος ενός εκ των θυμάτων μιλώντας στο MEGA τονίζει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον παντός υπεύθυνου.

«Το συμβάν έγινε όταν ο πατέρας μου ανέβαινε από το Χέρσο προς Δοϊράνης και το περιπολικό κατέβαινε από Δοϊράνης προς Κιλκίς με υπερβολική ταχύτητα. Χτύπησε 5 αγριογουρουνα. Απέφυγε το σερβικό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σε κίνηση μπροστά από τον πατέρα μου. Έκανε ελιγμό και έφυγε και καρφώθηκε μετωπική στον πατέρα μου, στο αυτοκίνητο», δήλωσε ο Αργύρης Παρακαθήμενος, γιος ενός εκ των θυμάτων, και υπογράμμισε πως θα κινηθεί νομικά.

Στην περιοχή ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί ανησυχητικά, με αποτέλεσμα πολύ συχνά να προκαλούνται τροχαία ατυχήματα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact