ΕΛΛΑΔΑ

Κίνημα Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση: Συνάντηση Πατούλη με δημάρχους της Κεντρικής Ελλάδας


Στο πλαίσιο των επαφών διατυπώθηκαν απόψεις όσον αφορά στη χρηματοδότηση των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και στην αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων που προσφέρονται μέσω Ε.Σ.Π.Α.

Συναντήσεις με Δημάρχους από τη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εκπροσωπώντας το Κίνημα Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση που έχει συγκροτηθεί ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων των Περιφερειακών Ενώσεων Ελλάδας (Π.Ε.Δ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε).

Στο πλαίσιο των επαφών του Γ. Πατούλη, με τους Δημάρχους Κεντρικής Ελλάδας διατυπώθηκαν απόψεις όσον αφορά στη χρηματοδότηση των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και στην αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων που προσφέρονται μέσω Ε.Σ.Π.Α. Συζήτηση αναπτύχθηκε και για θέματα Υγείας και, συγκεκριμένα, για τα σχέδια να δημιουργηθούν ΚΕΠ Υγείας σε όλους τους δήμους της χώρας αλλά και για το Παγκόσμιο Συνέδριο Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που διοργανώνει το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής της Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) από κοινού με τον Δήμο Αμαρουσίου μεταξύ 22-25 Οκτωβρίου στο Μαρούσι.

Από την πλευρά τους, οι συμμετέχοντες στη συνάντηση Δήμαρχοι διατύπωσαν την ομόφωνη συμπαράστασή τους προς τις προσπάθειες του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση για τις Περιφερειακές Ενώσεις της χώρας αλλά και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) που στόχο έχει να φέρει την επόμενη μέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα.

Επαφές μεταξύ άλλων, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους Δημάρχους Ελασσόνας Νικόλαο Ευαγγέλου, Κιλελέρ Αθανάσιο Νασιακόπουλο, Μουζακίου Γεώργιο Κώτσο, Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα, Σκιάθου Δημήτρη Πρεβεζάνο, Σοφάδων Αθανάσιο Σκάρλο, Δομοκού Δημήτριο Τζιαχρήστα, Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου Ιωάννη Συκιώτη, καθώς και με τον απερχόμενο Δήμαρχο Λαμίας Γιώργο Κοτρωνιά.
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact