ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

“ΚΙΠΑΤΖΗΣ” και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Πόσες και πόσες φορές δεν έχω γράψει ότι, σε αυτήν τη χώρα, την Πατρίδα μας όλα μα όλα είναι προσχεδιασμένα επί δεκαετίες από τις ξένες “φίλιες” δυνάμεις;

Πόσες φορές δεν έχω αναφέρει επί πολλά χρόνια – και όχι σήμερα ξαφνικά – ότι η Μεταπολίτευση ήταν προσχεδιασμένη προκειμένου να κάνουν υπερκαταναλωτικό τον Έλληνα, για να μπορέσουν στη συνέχεια να τον φτωχοποιήσουν, διαλύοντάς τον πιο εύκολα, αφού του αφαίρεσαν την όποια αντίδρασή του, ακόμη και για το ξεπούλημα της Πατρίδας του;
Δημιουργήματα, αυτών των “φίλιων” δυνάμεων, όλοι οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος, αυτής, της επάρατης Μεταπολίτευσης και της περιόδου των Μνημονίων.

Από τη στιγμή που έκαναν Πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά – όπου επί μια 10ετία τον είχαν σε πολιτική έρημο αναμονής – τον Αλέξη Τσίπρα του 3%, τώρα προετοιμάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Γιατί το πρόσταγμά τους – των “φίλιων” δυνάμεων – είναι Πρωθυπουργοί αναλώσιμοι, με ημερομηνία λήξεως τα 2-3 χρόνια.

“Έκαναν” πρώτα τον Μητσοτάκη Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Όταν ξεκινούσε η κούρσα της διαδοχής για την Προεδρεία της ΝΔ, ποιος πραγματικά πίστευε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κέρδιζε αυτήν την κούρσα;
Όλοι θεωρούσαν ότι δεν θα περάσει στο δεύτερο γύρο. Και όμως, παρά όλες τις προβλέψεις και τα δυσμενή αποτελέσματα του πρώτου γύρου σε σχέση με το ποσοστό του πρώτου διεκδικητή, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εκείνος – ο Κυριάκος Μητσοτάκης – έκοψε πρώτος το νήμα στο δεύτερο γύρο, εκπλήσσοντας τους πάντες, εκτός από μερικούς, όπως η αφεντιά μου, που είμαστε γνώστες του πολιτικού παρασκηνίου που παίζεται στην Πατρίδα μας, όλες αυτές τις δεκαετίες.

“Επανέφεραν” δίπλα του τη Μαρέβα.

Ωστόσο, ένας μελλοντικός Πρωθυπουργός δεν μπορεί να έχει τσαλακωμένο οικογενειακό προφίλ. Πρέπει, να “φοράει” το φερετζέ του οικογενειάρχη, του τρυφερού συζύγου, του στοργικού πατέρα. Έτσι, “επέστρεψαν” από την ξενιτιά (Λονδίνο) την Μαρέβα Γκραμπόφσκι και την “έριξαν” στην αγκαλιά, εκ νέου, του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Ελληνοπολωνή λοιπόν – κατ΄ άλλους Εβραιοπολωνή – σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και στην θαλπωρή της οικογενειακής στέγης, μετά την 5χρονη εγκατάλειψή της.

Άλλωστε, οι λόγοι φυγής της στο εξωτερικό, προφανώς και ήταν σοβαροί και πολλά θα είχε να μας διηγηθεί – αν είχε φωνή ή μήπως και έχει;;; – το οικοδομικό τετράγωνο της απάτης και της διαπλοκής στην Κηφισιά. Εκεί, μεταξύ των οδών Πεντέλης και Μαυρομιχάλη, όπου συστεγάζονταν οι οικογένειες Κ.Μητσοτάκη, Ε.Σέκερη (μπατζανάκη του Σαμαρά και εν ενεργεία στελέχους της Siemens) και Μ.Χριστοφοράκου (πρώην Γεν. Διευθυντή της Siemens, φυγόδικου κατηγορούμενου).

Untitled

Υπό σημείωση, θα πρέπει να τεθεί το γεγονός και της 12χρονης εργασιακής απασχόλησης της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, στην Deutsche Bank.

Διαχρονικές οι σχέσεις της Οικογένειας Μητσοτάκη με τη Siemens.

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει στο Πανελλήνιο, την ομερτά που συνδέει την Οικογένεια Μητσοτάκη με την γερμανική πολυεθνική εταιρεία Siemens.

Αυτήν την ομερτά, την παρουσίαζε και την αναδείκνυε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος μέσω των περιβόητων ημερολογίων που συντηρούσαν η Κατερίνα Τσακάλου και η Χριστίνα Καλοκούβαρου. Τα μέλη της γραμματείας του ισχυρού άνδρα της Siemens που κατέγραφαν όλες τις συναντήσεις του ιδίου με το πολιτικό και επιχειρηματικό λόμπυ της Ελλάδος. Σε αυτά τα ημερολόγια, δεν υπήρχε εβδομάδα που να μην αναφέρεται κάποια επαφή του τότε ισχυρού άνδρα της Siemens, με μέλος της Οικογένειας Μητσοτάκη. Όπως, αναφέρονται και οι συμμετοχές μελών της Οικογένειας Μητσοτάκη σε όλες τις επίσημες και ανεπίσημες εκδηλώσεις της Siemens. Γιατί δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει επίσημη εκδήλωση της Siemens και να λείπει από αυτή η Ντόρα ή ο Κυριάκος. Όλα τα παραπάνω τα διαχειριζόταν η Κατερίνα Τσακάλου, η οποία μέχρι σήμερα – εκτιμώ – στις τόσες συνεντεύξεις της ή καταθέσεις της στη Δικαιοσύνη, δεν έχει πει ούτε τη μισή αλήθεια. Εκείνη γνωρίζει περισσότερα από τον οποιοδήποτε. Ήταν το μάτι και το αυτί του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Γνωρίζει επίσης, πως όταν καλούσαν το γραφείο Χριστοφοράκου από την “Αγία” Οικογένεια, στη Siemens χτυπούσε γενικός συναγερμός και όλοι έτρεχαν προκειμένου να υλοποιήσουν το αίτημα της Οικογένειας. Να σημειωθεί πως η κ. Τσακάλου είναι μάρτυρας στην πολυθρυλούμενη δίκη των 64 κατηγορουμένων της Siemens, όπως και ο Ευάγγελος Σέκερης.

Τα δώρα της Siemens στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από την άλλη μεριά, μέσω των ημερολογίων του Χριστοφοράκου, αποκαλύφθηκε μια επιστολή που έστειλε ο Χριστοφοράκος, ένα μήνα μετά την “αποκαθήλωσή” του από την εταιρεία, όπου παρουσιάζεται πως είχε υποσχεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως θα καλύψει τις εκλογικές του ανάγκες το 2007 με τηλεφωνικό κέντρο. Εξ ου και όλα όσα ακολούθησαν με τα περιβόητα τιμολόγια που μετά το δημοσιογραφικό σάλο που ξέσπασε, τελικά εξοφλήθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ωστόσο, εμείς δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε πως υπάρχουν και άλλα τιμολόγια που δεν εξοφλήθηκαν ποτέ και κατ΄ εντολή του Φίσερ – προσωρινού αντικαταστάτη του Χριστοφοράκου – καταχωρήθηκαν στα πάγια στοιχεία της γερμανικής εταιρείας (έχουμε παρουσιάσει όλα τα στοιχεία). Θα ακούσει μήπως, κάποιος αρμόδιος;;;

Στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πιστεύω ότι, οι περισσότεροι των Ελλήνων δεν παραξενεύθηκαν όταν είδαν να συμμετέχει προσφάτως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις διεργασίες της περιβόητης λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Εκεί, όπου σχεδιάζεται εν κρυπτώ, από όλους τους συμμετέχοντες το μέλλον του Πλανήτη. Εκεί, όπου για μια ακόμη φορά, παραβρέθηκε ο αιμοσταγής Χένρυ Κίσινγκερ, παρά το γεγονός ότι πλησιάζει τα 100 χρόνια ζωής. Αυτός, ο επινοητής της Παγκοσμιοποίησης.
Σε αυτή λοιπόν, τη χρονική συγκυρία, δεν ήταν διόλου τυχαία η συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Που όσες φορές τον ρωτήσετε, τι συζητήθηκε σε αυτήν την αίθουσα, δεν υπάρχει περίπτωση να σας απαντήσει – όπως και όποιος άλλος συμμετέχων – έστω και αν θα του αφαιρούσατε την ίδια του τη ζωή.

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ.

Έτσι, στο μελλοντικό σχέδιο των “φίλιων” δυνάμεων, δηλαδή της Πρωθυπουργοποίησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, εντάσσεται και το πέρασμά του – μετά της συζύγου του, βεβαίως, βεβαίως!! – από το Ισραήλ.
Γιατί, δεν είναι ποτέ δυνατόν, να γίνει κάποιος Πρωθυπουργός της Ελλάδος και να μην φορέσει τον Εβραϊκό κιπά. Δεν είναι δυνατόν, να γίνει κάποιος Πρωθυπουργός της Ελλάδος και να μην πάρει το Εβραϊκό χρίσμα.

Επ΄ αόριστον αναβάλλεται η δίκη των 64άρων κατηγορουμένων.

Γράφαμε την περασμένη Παρασκευή ότι η πολυθρυλούμενη δίκη της Siemens για τα “μαύρα ταμεία” της και της Σύμβασης 8002 με τον ΟΤΕ, χάθηκε μέσα στις μεταφράσεις.
Δικαιωθήκαμε απόλυτα. Η επανέναρξη της Δίκης την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016, αναβλήθηκε επ΄ αόριστον, λόγω του ότι το κατηγορητήριο έπρεπε να μεταφραστεί στα Γερμανικά, από τη στιγμή που υπάρχουν 15 Γερμανοί κατηγορούμενοι.
Και τι κάνατε ρε παλικάρια, από τον Νοέμβριο του ΄15 που άρχισε η δίκη μέχρι τις 12 Ιουλίου;

Καταγγέλλω, με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, ότι αυτή η Δίκη δεν θα γίνει ΠΟΤΕ.
Γιατί εμπλέκονται όλα τα πολιτικά πρόσωπα της Μεταπολίτευσης!
Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact