ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος αστυνομίας στη δομή της Καλαμάτας – Συνελήφθη η υπεύθυνη

Συνελήφθη η υπεύθυνη της δομής της Κιβωτού στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι αστυνομικοί – στο πλαίσιο της έρευνας από την Οικονομική Αστυνομία – έκαναν ελέγχους στη συγκεκριμένη δομή.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα όπλο σε ένα κλειδωμένο συρτάρι. Η τωρινή υπεύθυνη της δομής υποστήριξε πως δεν είναι δικό της το όπλο και το είχε εκεί ο προηγούμενος. Οι αστυνομικοί, όμως, προχώρησαν στη σύλληψή της και ενημέρωσαν και την Εισαγγελία. Μάλιστα, τώρα γίνονται έλεγχοι για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει το όπλο. Μάλιστα, θα γίνει και βαλλιστική εξέταση για να ελεγχθούν τα πάντα.

Η υπεύθυνη της δομής που συνελήφθη είναι η κοινωνική λειτουργός.

Έφοδος αστυνομίας στη δομή της Καλαμάτας

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα, έπειτα από τις καταγγελίες για κακοποιήσεις παιδιών και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τα οικονομικά της ΜΚΟ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, η έφοδος έγινε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν φύλλο και φτερό τα οικονομικά της δομής.

Έρευνα έγινε την Πέμπτη και στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στη Χίο από κλιμάκιο αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χίου. Η έρευνα έγινε έπειτα από σχετική εντολή της οικονομικής αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχου των οικονομικών της Κιβωτού του Κόσμου.

Η δομή φιλοξενίας της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Καλαμάτα είναι χωρίς άδεια λειτουργίας. Οι ίδιες πληγροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις αλλεπάλληλες επισημάνσεις του δήμου Καλαμάτας και της περιφέρειας Πελοποννήσου προς την οργάνωση, απ’ ό,τι φαίνεται κανένας αρμόδιος δεν ασχολήθηκε προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας της εν λόγω δομής.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact