ΕΛΛΑΔΑ

«Kλείδωσαν»: Αυτοί είναι τρεις από τους βιαστές της 12χρονης

Σε αντίστροφη μέτρηση φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές για τη σύλληψη τουλάχιστον άλλων τριών ατόμων που φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί για τους βιασμούς της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή Live News του MEGA, τα στοιχεία από την δεύτερη κατάθεση της ανήλικης έχουν ήδη προωθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές και είναι θέμα χρόνου πια η έκδοση ενταλμάτων για τουλάχιστον τρεις συλλήψεις που δεν αποκλείεται ανάλογα με τις εξελίξεις να αυξηθεί ακόμη και στα 7 άτομα!

Η 12χρονη κατάφερε μετά από ειδικούς χειρισμούς των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. να ανασύρει από τη μνήμη της, σοβαρά στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των τριών ανδρών και παράλληλα με τις φωτογραφίες που της έδειξαν, οι φερόμενοι ως βιαστές «κλείδωσαν».

Τα τρία άτομα που «έδειξε» η 12χρονη

Ετσι, σύμφωνα με όσα έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Αρχές, το πρώτο άτομο λέγεται Ανδρέας, είναι ηλεκτρολόγος και οδηγεί ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ. Το κορίτσι πήγε στο αυτοκίνητό του, αφού πρώτα ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός, Ηλίας Μίχος, της έδειχνε την πινακίδα και εκείνο έμπαινε στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την περιγραφή είναι περίπου 30 με 35 ετών με μακριά μαλλιά και το ραντεβού δεν κλείστηκε από την εφαρμογή που χρησιμοποιούσε ο Μίχος, άρα πιθανολογείται ότι αυτό έγινε είτε από τα social media που χειριζόταν ο Μίχος ή από κάποιο γνωστό πρόσωπο του 53χρονου με προφορική επικοινωνία.

Το δεύτερο άτομο λέγεται Πάνος είναι και αυτός περίπου στα 35, εύσωμος, άτομο που πιθανότατα γυμνάζεται συστηματικά και οδηγεί ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Η αστυνομία κατάφερε να βρει φωτογραφία του την οποία το παιδί αναγνώρισε και μπόρεσε να συνδέσει με το προφίλ του. Ετσι, με βάση τα παραπάνω το δεύτερο ένταλμα που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες ανήκει σε αυτόν.

Το τρίτο άτομο ονομάζεται Αλέξανδρος, είναι παντρεμένος και οδηγεί μαύρο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την περιγραφή και τα στοιχεία που έδωσε η 12χρονη, πρόκειται για έναν πιο σωματώδη άνδρα με αραιά μαλλιά και φοράει γυαλιά. Ηλικιακά βρίσκεται στην κατηγορία 30-35 ετών. Και στη δική του περίπτωση, υπήρξε ταυτοποίηση της φωτογραφίας του με το παιδί να δηλώνει σίγουρο πως είναι ένα από τα άτομα, τα οποία συνάντησε και αναγκάστηκε να συνευρεθεί μαζί τους έναντι αμοιβής.

Ετσι έκαναν «πλύση εγκεφάλου» στο παιδί

Το κοριτσάκι, εκτός από τον σωματικό βιασμό που υπέστη, υπέστη και μία τεράστια «πλύση εγκεφάλου», ως προς το τι σημαίνουν τα χρήματα, με αποτέλεσμα ακόμα και στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε social media να φωτογραφιζόταν κρατώντας μεγάλα χρηματικά ποσά, κάτι που γεννά επιπλέον ερωτήματα για το τι γνώριζε τελικά η μητέρα και σε τι βαθμό είχε εμπλακεί στην εκπόρνευση του ίδιου της του παιδιού.

Παράλληλα αναμένεται να δοθεί το «πράσινο» φως από την εισαγγελία, έτσι ώστε οι παιδοψυχολόγοι της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, να μιλήσουν και στα άλλα πέντε ανήλικα αδέλφια της 12χρονης ενώ κανονική κατάθεση θα δώσουν τα δύο μεγαλύτερα ενήλικα αδέλφια της.

Η 12χρονη, σύμφωνα με όσα έχει πει η μητέρα της, απαντούσε στα μηνύματα του Ηλία Μίχου που ανακάλυψε η θεία της στην Λευκάδα, λέγοντας πως δεν ήθελε να τον δει γιατί φοβόταν μην μείνει έγκυος. «Στα μηνύματα που διάβασε (σσ η θεία), διαπίστωσε ότι ο άνθρωπος αυτός ζητούσε από την κόρη μου να του αποστείλει φωτογραφίες και βίντεο, όπου θα έδειχνε τα γεννητικά της όργανα, όπως και έκανε.

Ακόμη της έλεγε χυδαία πράγματα, όπως «θέλω να κάνουμε έρωτα, θέλω να @@@», και άλλα τέτοια. Τη ρωτούσε ακόμη αν θέλει να βρεθούν ερωτικά και η μικρή του απαντούσε πως όχι καθώς φοβάται μήπως μείνει έγκυος. Τα μηνύματα αυτά τα έβγαλε η κουνιάδα μου φωτογραφίες και μου τα έστειλε αμέσως».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact