ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

«Κολλήσαμε» με τo νέo σίριαλ «Ερωτας με διαφορά» – Τί θα δούμε, ποιοι είναι οι ηθοποιοί

Η νέα ρομαντική κομεντί στο STAR με τίτλο “Έρωτας με Διαφορά”. έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης τραβώντας έντονα την προσοχή των τηλεθεατών απο το πρώτο κιόλας επεισόδιο καθώς ήταν δεκάδες τα θετικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα σίριαλ που επιτέλους, αξίζει να δεις. Γεμίσαμε σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση «Ελειπε μία τέτοια σειρά. Χιούμορ, αίσθημα, ανεμελιά»

Τί θα δούμε στη νέα σειρά “Έρωτας με Διαφορά”, ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί και ποιοι οι χαρακτήρες που θα υποδυθούν;

Η ιστορία εστιάζει στην 39χρονη Ζέτα, η οποία ζει μόνη, μεγαλώνοντας τα τρία παιδιά της. Όταν συναντά ξαφνικά τον Κωστή, η ζωή της αλλάζει ριζικά. Μαζί, ζουν έναν μοναδικό έρωτα, γεμάτο πάθος και ένταση, ενώ από τη σειρά δε λείπει το σασπένς και η συγκίνηση. Ένα διαφορετικό έργο, με την υπογραφή των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρα Σακαλή, ενώ σκηνοθέτης είναι ο Αλέξανδρος Πανταζούδης.

Το Έρωτας με Διαφορά βασίζεται σε μια ξένη, αρκετά πετυχημένη παραγωγή και αναμένεται να είναι από τις τηλεοπτικές επιτυχίες του 2021. Ο τίτλος της ξένης σειράς είναι “Step Dave” και έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία.

Οι ηθοποιοί της σειράς

Ταλαντούχοι ηθοποιοί και συντελεστές θα πλαισιώσουν αυτή την όμορφη σειρά, η οποία έχει γυρίσει αρκετά επεισόδια, ώστε να είναι έτοιμη να προβληθεί σύντομα. Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τους κεντρικούς πρωταγωνιστές που θα μας μαγέψουν με την ερωτική ιστορία τους.

Φαίη Ξυλά

Η Φαίη Ξυλά επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο STAR. Την γνωρίσαμε όλοι από αξιόλογες σειρές στην ελληνική τηλεόραση, όπως στη σειρά του Mega «Φεύγα», το 2003 στο «Όνειρο ήταν» και δύο χρόνια αργότερα (2005) στην «Επαφή» και στη σειρά «Μου λείπεις». Τις χρονιές 2006 και 2007 έπαιξε σε 4 επεισόδια της σειράς «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Ένα χρόνο αργότερα, το 2008, έπαιξε και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γιούγκερμαν».

Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την παρουσία της στο σίριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ», όπου η Φαίη ερμήνευσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το 2014 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ANT1 «Καλές δουλειές» μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τώρα, αναλαμβάνει έναν ακόμη μοναδικό ρόλο που θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστος.

Βασίλης Μίχας

Ο νεαρός συμπρωταγωνιστής της Φαίης Ξυλά στη σειρά του STAR «Έρωτας με Διαφορά», Βασίλης Μίχας, πέρασε από την Προεδρική Φρουρά όπου βρισκόταν μέχρι πρόσφατα, στα πλατό, για να μην χάσει την μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε.

Ο Βασίλης Μίχας ξεκίνησε δυναμικά από τον χώρο του μόντελινγκ και είδε τις μετοχές του να χτυπάνε κόκκινο όταν επιλέχτηκε να πρωταγωνιστήσει πλάι στους Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνη Καρυστινό, Αλέξανδρο Σταύρου, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Φωτεινή Τσακίρη στη δραματική σειρά «Επιστροφή», που είδαμε στον ΑΝΤ1.

Έκτοτε, απέκτησε φαν κλαμπ και έγινε μήλον της έριδος για πολλές δουλειές, μέχρι που «έκλεισε» στην σειρά «Έρωτα με Διαφορά» που έρχεται στο STAR.

Αργύρης Αγγέλου

Ο Αργύρης Αγγέλου θα βρίσκεται στη σειρά Έρωτας με Διαφορά. Τον ηθοποιό τον γνωρίσαμε από πολλές και αγαπημένες ελληνικές σειρές στην τηλεόραση, αλλά και στο θέατρο. Πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένα έργα, με κυριότερα τις Σαββατογεννημένες , Στο Παρά Πέντε, Όλα του γάμου δύσκολα και Safe σeξ. Συμμετείχε επίσης στο σόου χορού Dancing with the stars και στο σόου μεταμφιέσεων Your Face Sounds Familiar.

Τελευταία, τον είδαμε στην παράσταση “Ξυπόλυτοι στο Πάρκο”, στο θέατρο Νέος Ακάδημος. Στο Έρωτας με Διαφορά, στο STAR, θα είναι μαζί με την Βίβιαν Κοντομάρη.

Είναι ερωτευμένοι και στην πραγματικότητα ο Βασίλης Μίχας με την Φαίη Ξυλά; Τι απαντούν οι ίδιοι;

Φήμες, θέλουν τους δύο ηθοποιούς να βιώνουν τον έρωτα και στην πραγματική τους ζωή. Τελικά, είναι ζευγάρι η Φαίη Ξυαλά και ο Βασίλης Μίχας; Η ηθοποιός δίνει την απάντησή της στο περιοδικό HELLO! και τον Γιάννη Βίτσα…

Πριν από μία εβδομάδα, σειρά δημοσιευμάτων ανέφερε πως, πέραν του τηλεοπτικού σας έρωτα, είστε μαζί και στην προσωπική σας ζωή, καλά κι ευτυχισμένοι. Τελικά, η ζωή αντέγραψε την τέχνη;

Αρνούμαι να σχολιάσω οποιοδήποτε κουτσομπολιό έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Δεν επιθυμώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω κάτι. Όταν θέλω να μοιραστώ κάτι, το κάνω όταν το επιλέγω εγώ και με αυτούς που επιλέγω.

Θεωρώ ότι δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και ως άνθρωπος επίσης δεν ασχολούμαι ποτέ με τη ζωή των άλλων. Οπότε, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να τους απασχολεί η δική μου κατάσταση.

Αν θελήσω να αποκαλύψω κάτι δημόσια, αν νιώθω τόση χαρά που αισθανθώ την ανάγκη να τη δημοσιοποιήσω, θα επιλέξω μόνη μου τη στιγμή που θα το πράξω. Δεν μπορώ να ασχολούμαι λοιπόν με το τι λέει, θέλει ή νομίζει ο καθένας.

Η αλήθεια είναι ότι το κοινό και τα media, από καταβολής κινηματογράφου και τηλεόρασης, ήθελαν τα ζευγάρια της οθόνης να είναι μαζί και στη ζωή.

Θα απαντήσω με αυτό που λέει η γιαγιά μου: «Έργο είναι!». Επομένως, το παίρνω ως κομπλιμέντο ότι κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Υπάρχει πολύ ωραία ενέργεια μεταξύ σας.

Έχουμε χημεία από την πρώτη μέρα. Τον συμπαθώ και τον εκτιμώ ως άνθρωπο. Αν και μικρός, είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του και υποκριτικά.

Οι πρώτες αντιδράσεις του Twitter για τη σειρά «Έρωτας με διαφορά»

Πολλές και διάφορες οι αντιδράσεις για τη νέα σειρά στο Twitter, που σχολιάζει με τα πιο θερμά λόγια την επιστροφή της Φαίης Ξυλά στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και τη σκηνή της γνωριμίας των πρωταγωνιστών στα επείγοντα νοσοκομείου, όπου ακούγεται ένα παλιό, ποπ τραγούδι από τη φωνή της Αλέξιας, το «Έλα Μια Νύχτα».

Πολλά μάλιστα από τα σχόλια αναπολούν εκείνη την εποχή, πριν από 30 χρόνια, όταν το τραγούδι αποτελούσε μεγάλη επιτυχία στα ελληνικά ραδιόφωνα. «Επιτέλους κάτι όμορφο», σημειώνει χρήστης του Twitter παρακολουθώντας τη σειρά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact