ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Κόντρα Κιμούλη – Πιατά. Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ηθοποιών και παραγωγής μετά το ξαφνικό τέλος της θεατρικής παράστασης “Θεσμοφοριάζουσες”.

Ο Γιώργος Κιμούλης, που από την πρώτη στιγμή έδειξε με αναρτήσεις του στο facebook πόσο ενοχλημένος είναι με τον θεατρικό επιχειρηματία Φάνη Κιρκινέζο, αυτή τη φορά στρέφει τα βέλη του προς τον Δημήτρη Πιατά.

Σύμφωνα με το zappit.gr, η επιστολή του Δημήτρη Πιατά που κάνει σαφές πως ο ίδιος πήρε όλα τα χρήματά του, φαίνεται πως εξόργισε τον Γιώργο Κιμούλη που έδωσε τη δική του απάντηση.

Η επιστολή Πιατά

«Εγώ, ο Δημήτρης Πιατάς, συμμετέχοντας ως πρωταγωνιστής στην παράσταση του Αριστοφάνη «Θεσμοφοριάζουσες» μια παράσταση που είμαι υπερήφανος για το καλλιτεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα, δημιουργία του σκηνοθέτη, διασκευαστή και φίλου, Γιώργου Κιμούλη… τελείωσε…. άδοξα και δυστυχώς δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε από το κοινό. Ο “ξαφνικός θάνατος” μόνο πόνο δημιουργεί… Οι οικονομικές μου απαιτήσεις ως επαγγελματία ικανοποιήθηκαν πλήρως από τις επιχειρήσεις Ακροπόλ και συγκεκριμένα από τον επιχειρηματία, Φάνη Κιρκινέζο. Ο πόνος μου είναι μια προσωπική μου υπόθεση, που αφορά εμένα… και δεν ανήκει σε κανέναν άλλον… Πολύ περισσότερο δεν θα γίνει “τροφή” σε κανένα ΜΜΕ».

Η απάντηση Κιμούλη

«…γεια σου, ρε “φίλε” Δημήτρη, που “νιώθεις πόνο απ’ τον ξαφνικό θάνατο” και που “ο πόνος είναι προσωπική σου υπόθεση” και “δε θες να γίνει τροφή σε κανένα ΜΜΕ”!!! – Τότε γιατί έστειλε την επιστολή σου σε όλα τα ΜΜΕ η εταιρεία ΑΚΡΟΠΟΛ; – Δε μπορούσες τουλάχιστον να τους πεις, πως θα τη στείλεις εσύ, ώστε να φανεί, πως ήταν μία “αυθόρμητη” δική σου “πονεμένη” κίνηση; – Τι να πω; Κι εγώ λυπάμαι, αλλά για άλλους λόγους από τους δικούς σου. – Εύχομαι τουλάχιστον όλο αυτό να αναγκάσει τον Κιρκινέζο, έστω κι αν εισπράττει σαν αντικαταβολή κάποιες “δηλώσεις μετανοίας”, να δώσει σε όλους τα χρήματα, που οφείλει σιγά σιγά (ήθελα να ήξερα ΤΩΡΑ πού τα βρίσκει; – Ποιοι του τα δίνουν; Περίεργο ξαφνικά, αλλά είναι άλλο θέμα συζήτησης), μόνο και μόνο για να μπορεί ελεύθερα να συγκρουστεί με τους “κακούς” Κιμούλη και Τσακνή ! Χάνεται η αξιοπρέπεια, αλλά δίδονται κάποια χρήματα σ’ αυτούς που τα έχουν ανάγκη πιο πολύ απ’ όλους (;)… πάλι καλά…»

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact