ΑΠΟΨΕΙΣ

Ξύπνησε ο Δαβίδ…

Δεν βγαίνει στους Ευρωπαίους η καθυπόταξη της χώρας και έτσι τραβάνε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ το σκοινί μπας και μας σπάσουν… τα νεύρα, το ηθικό και ότι άλλο μπορούν, τέλος πάντων.

Την ίδια ώρα η προπαγάνδα και ο πόλεμος δηλώσεων από το σύστημα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και με μοναδικό στόχο να αλλάξουν την λαϊκή αποδοχή που απολαμβάνει σε μεγάλα ποσοστά η κυβέρνηση, έτσι ώστε να καταφέρουν με πλάγια μέσα να εφαρμόσουν την μνημονιακή λαίλαπα που μας επιβάλουν.

Το τι δεν λέει το στόμα τους, κατά της Ελλάδας… Το πιο πρόσφατό είναι αυτό του Σόιμπλε: «Η Ελλάδα είναι πηγάδι χωρίς πάτο αφού έχει πάψει να είναι ανταγωνιστική», μαζί με το αμίμητο «τους τρώμε τα λεφτά» και άλλα τέτοια γνωστά. Τα λένε αυτά μάλιστα, την ώρα που οι ίδιοι θησαυρίζουν και από τα δικά μας ΧΡΗΜΑΤΑ… Από τα 200 δις ευρώ, που έχει ετήσιο πλεόνασμα η Γερμανία, τα 110 προέρχονται μέσα από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση… Από πού δηλαδή χάθηκαν αυτά τα χρήματα και τα βρήκαν αυτοί;

Όπως καταλαβαίνετε μια τέτοια τακτική – μνημόνια και παραμνημόνια- που τους έφερε τόσα λεφτά θα κάνουν το παν να μην αλλάξει!!! Για αυτό άλλωστε λένε ότι είμαστε ανήθικοι και ότι τους τρώμε τα λεφτά και άλλα τέτοια ωραία… Προσπαθούν να θυματοποιηθούν οι άνθρωποι, τώρα μάλιστα που έπεσε και στο τραπέζι το θέμα του κατοχικού δανείου και των αποζημιώσεων!!! Και όλα αυτά διότι η χώρα μας έχει πολύ ζουμί ακόμη…

Έλα όμως που ξύπνησε και ο Δαβίδ και κάνει τώρα το δικό του αγώνα… ο οποίος ξεκίνησε με τον συντονισμό μας στην ενεργειακή πολιτική με αυτόν των Ρώσων… ΜΙΧΑΛΟΥ (ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact