ΑΠΟΨΕΙΣ

Ξυπνήστε! Η Τουρκιά μας ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ κανονικά! Ενεργοποιήστε το άρθρο 48 του Συντάγματος και διώξτε τους Τούρκους διπλωμάτες

ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!

Οι Τούρκοι ¨πήραν¨ τουριστικά το Αιγαίο με τον όρο «TurkΑegean» , ψαρεύουν όπου και όποτε θέλουν , δεσμεύουν με NAVTEX για ασκήσεις με πραγματικά πυρά όποια περιοχή θέλουν στο Ανατολικό Αιγαίο, παρουσιάζουν ως τετελεσμένα την ΑΟΖ στο ψευτο-Τουρκολιβυκό μνημόνιο και διεξάγουν έρευνες όπου θέλουν για πετρέλαιο και φυσικό αέριο , παραβιάζουν συνεχώς με πολεμικά αεροσκάφη τον Ελληνικό εναέριο χώρο και κατασκοπεύουν ανεμπόδιστα τα νησιά μας , διεξάγουν υβριδικό πόλεμο κάθε καλοκαίρι με το μεταναστευτικό , απειλούν με αποκλεισμό 152 Ελληνικά Νησιά και απαιτούν άμεση αποστρατικοποίηση , αποκαλούν Τουρκικά πολλά Νησιά μας και θεωρούν εδάφη τους τα Ίμια , αποκαλούν Τουρκική την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη , ενισχύουν το μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια σε βάρος μας , εξοπλίζουν αντιαεροπορικά την Ίμβρο και την Τένεδο ,έχουν σχέδιο επίθεσης όπως φάνηκε με τους 16 χάρτες που πρόσφατα δημοσίευσε του Ελληνικό ΥΠΕΞ ,καταλαμβάνουν βήμα- βήμα τα Βαρώσια στην Κύπρο , διώχνουν τους Ελληνο-κύρπιους που βρίσκονται κοντά στην Πράσινη γραμμή και τους παίρνουν τις περιουσίες τους και άλλα πολλά .

Εάν αυτά δεν συνιστούν πολεμική επιθετικότητα που να δικαιολογεί ΑΜΥΝΑ στο πεδίο χθες , τι είναι ;

Απ την άλλη η Ελλάδα απειλή με κείμενα από το διεθνές δίκαιο «κρυμμένη» πίσω από τις συμμαχίες του ….λόγου , περιμένοντας να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες …. και τα οικονομικά συμφέροντα .

Γιατί μας ξεφτιλίζεται σε παγκόσμια θέα κύριοι ; Γιατί δεν κάνετε έστω μια απέλαση Τούρκου διπλωμάτη; Γιατί δεν θέτετε συγκεκριμένα ( υπό τη μορφή σεναρίων) τις κόκκινες γραμμές μας ;

Ποιοι είστε ; Τι θέλετε στην χώρα μας;

Σημ. Ο Πόλεμος στην Ουκρανία άλλαξε το Ρουν της Ιστορίας . Ο Πόλεμος όμως Ελλάδας – Τουρκίας ( τις συνέπειες του οποίου τρέμουν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ ,ΕΕ, Ρωσία , Βαλκάνια και ανθέλληνες στην Ελλάδα ) έφτασε , για να διορθώσει την ιστορία . ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ σ όλα τα επίπεδα «Ο Κύβος Ερρίφθη » και η εκδίκηση , για όλες της προσβολές της Τουρκίας έως τώρα , θα είναι γλυκιά .

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ …

Από την ¨Ελληνική¨ Γιάλτα της Κριμαίας /« Μυρμιδόνες » επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών υπό την…

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact