ΕΛΛΑΔΑ

Κύπρος: Υπάλληλος νοσοκομείου «τσέπωνε» τα τέλη εγγραφής


Από τους ελέγχους που έχουν διενεργηθεί διεφάνη πως ο υπάλληλος ακύρωσε περίπου 200 εγγραφές ασθενών και τα τέλη τα εισέπραττε ο ίδιος

Υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, οδηγείται σήμερα ενώπιον του  δικαστηρίου για υποθέσεις κλοπής και κατάχρησης εξουσίας, μετά από καταγγελία ότι εισέπραττε τα τέλη εγγραφής ασθενών και τα έβαζε στη τσέπη του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες από λειτουργό του Λογιστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 34χρονος υπάλληλος που εργάζεται στο τμήμα εγγραφής ασθενών του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, μεταξύ Μαρτίου – Ιουλίου 2014, καταχωρούσε ασθενείς στο μηχανογραφημένο σύστημα, οι οποίοι αφού πλήρωναν το τέλος των 10 ευρώ και εξετάζονταν κανονικά από τους γιατρούς, στη συνέχεια ακύρωνε τον αριθμό εγγραφών και κρατούσε τα χρήματα.

Από τους ελέγχους που έχουν διενεργηθεί διεφάνη πως ο υπάλληλος ακύρωσε περίπου 200 εγγραφές ασθενών και τα τέλη τα εισέπραττε ο ίδιος.

Ο υπάλληλος συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης του
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact