ΚΟΣΜΟΣ

Λάθος συναγερμός η επιχείρηση της αστυνομίας στις Βρυξέλλες

Ανησυχητικές μαρτυρίες μιλούσαν για το ενδεχόμενο ενός φόνου

Τερματίστηκε η επιχείρηση που διεξήγαγε η αστυνομία νωρίτερα σήμερα στη συνοικία Φόρεστ των Βρυξελλών, έπειτα από πολλές ανησυχητικές μαρτυρίες που μιλούσαν για το ενδεχόμενο ενός φόνου, καθώς οι ερευνητές δεν εντόπισαν τίποτα το ύποπτο, ανακοίνωσε η εισαγγελία της βελγικής πρωτεύουσας.

«Διεξήχθησαν ενδελεχείς έλεγχοι στα κτίρια όπου (βάσει των πληροφοριών) είχε διαπραχθεί ένα έγκλημα ή ενδεχόταν να κρύβονται ένοπλοι άνδρες» σημείωσαν οι εισαγγελικές αρχές στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν.

«Τελικά, δεν βρέθηκε κάτι το ύποπτο από τις αστυνομικές αρχές και η περίμετρος (ασφαλείας που είχε οριστεί) ήρθη γύρω στις 15.05 τοπική ώρα» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

AP_18053485007875

Σύμφωνα με την εισαγγελία, «ένας άνδρας, πολωνικής υπηκοότητας, έδωσε συγκεχυμένες πληροφορίες σε έναν κοινωνικό λειτουργό» νωρίτερα το πρωί κάνοντας λόγο για «απειλές εναντίον του».

Τα γεγονότα «εκτυλίχθηκαν σε μια διεύθυνση στα περίχωρα της πλατείας Σεν Ντενί στο Φόρεστ», η οποία αποκλείστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας, όμως «αργότερα το πρωί, οι αστυνομικές αρχές νόμιζαν πως κατάλαβαν» από τη μαρτυρία του άνδρα «ότι ένας δολοφόνος πιθανόν να βρισκόταν σε μια διεύθυνση κοντά στην ίδια πλατεία Σεν Ντενί» συνέχισε ο ίδιος.

AP_18053521640176

Κατόπιν, κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί έδωσαν βάση και «σε άλλες μαρτυρίες, ότι άνδρες πιθανόν ένοπλοι, ενδέχετο να είχαν ταμπουρωθεί σε ένα από τα διαμερίσματα».

Προκειμένου να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος, οι αστυνομικοί όρισαν μια «περίμετρο ασφαλείας», η οποία «ενισχύθηκε με την παρουσία μελών της ομοσπονδιακής αστυνομίας».

AP_18053521637840

Ισχυρές δυνάμεις των υπηρεσιών επιβολής του νόμου αναπτύχθηκαν στην περιοχή, μεταξύ αυτών αστυνομικοί με αυτόματα όπλα και ένα ελικόπτερο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact