ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας συνεργάζονται σήμερα, με όψη Εξαγώνου και θα ευνοήσει γενικά την ζωή σου, την καθημερινότητα σου, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό, αφού είσαι αποφασισμένος, να επιδείξεις την πιο βελτιωμένη εκδοχή του! Αυτή την περίοδο, κάποιες απαραίτητες, αλλά και απόλυτα θετικές αλλαγές έρχονται, ώστε να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη και ευχάριστη! Ιδανική περίοδος για αλλαγές στην εμφάνιση, έναρξη σωματικής άσκησης ή υγιεινής διατροφής, όπως και διακοπή κακής συνήθειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τυχόν λάθη το τελευταίο διάστημα, που αποδείχθηκαν επιζήμια στην ερωτική σου ζωή, τώρα ως δια μαγείας διορθώνονται και λύνονται μια και καλή! Αν είσαι σε σχέση ή γάμο μην εγκαταλείψεις τώρα τις προσπάθειες. Να θυμάσαι ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που όλοι οι αγώνες αμείβονται ανάλογα στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα μείνε μακριά από έναν έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι εμπειρίες του παρελθόντος σε παροτρύνουν να ρίξεις μια πιο ουσιαστική ματιά στον τομέα της εργασίας σου και να πετύχεις, αλλά και να οργανώσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις. Μία οικονομική λύση, σε βγάζει επιτέλους από το αδιέξοδο των τελευταίων ημερών.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, έχει εξαιρετικά ευνοϊκή επιρροή στο δικό σου ζώδιο, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί τώρα! Οι μέχρι τώρα προσπάθειες σου για την υλοποίηση των στόχων σου και την βελτίωση της ζωής σου, επιτέλους ανταμείβονται με την απόλυτη επιτυχία! Επιπλέον περνάς όμορφα και ποιοτικά, αποδεχόμενος τον ουσιαστικό θαυμασμό των γύρων σου! Η δημιουργικότητα σου αυτό το διάστημα, φαίνεται να είναι το κλειδί της επιτυχίας, σε κάθε σου εγχείρημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μεγαλύτερη εύνοια υπάρχει στην αισθηματική ζωή, αφού δεν θα λείψει ούτε ο ρομαντισμός, ούτε το πάθος, αλλά ούτε και οι βάσεις που χρειάζονται για το μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία, που θα εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, σε μία σταθερή και όμορφη σχέση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μια εγκυμοσύνη ή μία επισημοποίηση θα αλλάξουν προς το καλύτερο την σχέση σου! Το σίγουρο είναι πως ερωτικά, κάτι μεγάλο έρχεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν δίσταζες τόσο καιρό να πάρεις μία πρωτοβουλία ή να κάνεις μία σημαντική επαγγελματική κίνηση, ίσως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις! Τα οικονομικά σου βαίνουν καλώς, χωρίς ιδιαίτερες ωστόσο εξελίξεις!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, ευνοεί άμεσα τον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Θέματα που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις και ίσως σε προβλημάτιζαν, τώρα διορθώνονται και εσύ προχωράς σε σημαντικές ωφέλιμες αλλαγές. Επιπλέον θα σου δοθεί η ευκαιρία τώρα, να σκεφτείς και να αξιολογήσεις κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να χαράξεις μια νέα πορεία στη ζωή σου! Αν θες να μετακομίσεις, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για πρωτοβουλίες και αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μόνιμη και σίγουρη επανασύνδεση, είναι παρούσες και σε αφθονία, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και για πάντα, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο! Αν είσαι παντρεμένος, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του, να μη μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παλαιά προβληματικά θέματα στον επαγγελματικό τομέα, έρχονται ξανά στην επιφάνεια και λύνονται! Οικονομικά σε απασχολεί ένα περιουσιακό ή κληρονομικό ζήτημα, που θα αποτελέσει σημαντικό βοήθημα στα έσοδά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα που ο Κρόνος σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα βοηθηθείς με κάθε τρόπο, ώστε να διαφοροποιήσεις τη ζωή σου προς το καλύτερο, ιδίως επικοινωνιακά και θα νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται! Οι σχέσεις και οι επαφές με τους γνωστούς σου, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν πολύ, αφού μπορείς τώρα να μεταδίδεις τις σκέψεις σου και να πείθεις με μεγαλύτερη ευκολία! Γενικά, συζητήσεις και συναντήσεις σήμερα, εξυπηρετούν οποιοδήποτε σκοπό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός τομέας, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, σου ανοίγει νέους δρόμους για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα ιδανικά που έχεις για τη ζωή και τον έρωτα! Γενικά ο ερωτικός τομέας σήμερα, καταφέρνει και σε καλύπτει απόλυτα τόσο συναισθηματικά όσο και επικοινωνιακά. Τα νέα, τα μηνύματα και τα λόγια που θα δεχθείς, φέρνουν μόνο ερωτική ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, πάρε σήμερα πρωτοβουλία για νέες συμφωνίες ή συνεργασίες! Η μέρα είναι ιδανική για υπογραφές και έγγραφα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα σήμερα, είναι σίγουρα η κατάλληλη ώρα για να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Ό,τι μέχρι τώρα έχεις κατακτήσεις και πετύχει, το έκανες με προσπάθεια και αγώνα και τώρα ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την ζωή! Η αυτοεκτίμηση σου και η σιγουριά σου, είναι πιο ισχυρές από ποτέ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σήμερα να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που οι μετοχές σου στον ερωτικό τομέα ανεβαίνουν σταθερά και ουσιαστικά! Ναι, η έναρξη μίας νέας σχέσης με έναν άνθρωπο αφοσιωμένο σε σένα, είναι πολύ πιθανή σήμερα! Αν ωστόσο είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις πόθο, αλλά και ερωτική πίστη από τον σύντροφο σου! Οι βάσεις για μία ευτυχισμένη ερωτική ζωή, μόλις μπήκαν και βάζεις τέλος στην ανασφάλεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, κάποιοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές πόρτες, ιδίως αν ψάχνεις για μια νέα εργασία! Οικονομικά προκύπτουν κάποιες νέες πηγές, από τις οποίες μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact