ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, το Εξάγωνο που σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα σήμερα, επιτέλους σε ανταμείβει για όλες τις περασμένες σκληρές προσπάθειες σου! Έρχονται νέες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου! Η εύνοια αυτή και τα θετικά της αποτελέσματα, δεν είναι μόνο για τώρα, αφού οι συνέπειες θα είναι μακροπρόθεσμες και πολύ ουσιαστικές! Επιτέλους παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε τις προοπτικές που μπορεί να έχει η σχέση σας. Ακόμα και αν πρόκειται για κάτι αμφίβολο ή πρόσφατο, η ανάγκη σας για σοβαρή και μόνιμη δέσμευση, πιθανόν να σας ωθήσει στην απόφαση επισημοποίησης! Εάν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα καταλήξει σε έναν ουσιαστικό έρωτα, πολλά υποσχόμενο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές είναι οι προοπτικές και οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, ιδίως αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια δική σου επιχείρηση ή να πάρεις πρωτοβουλίες στην εργασία σου, είναι η πιο κατάλληλη περίοδος. Οικονομικά ηρεμείς, αφού όλα τακτοποιούνται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα σήμερα, μπορεί να μην φέρει πολλά γεγονότα στη ζωή σου, ωστόσο επιφυλάσσει για σένα, θεαματικές αλλαγές στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου! Θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις τις εσωτερικές αξίες και ανάγκες σου και να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ώστε να κάνεις ένα απολογισμό των περασμένων πράξεων σου και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Συνδυάζεις άψογα λογική και διαίσθηση και οι αποφάσεις σου, είναι ολόσωστες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, εκεί που είχες αμφιβολίες, διφορούμενα ή αντικρουόμενα συναισθήματα, το τοπίο ξεκαθαρίζει και βλέπεις την αλήθεια! Οι δεσμευμένοι αναζητούν και αποκτούν εντιμότητα και διαφάνεια στην σχέση τους, ενώ οι ελεύθεροι “παίρνουν το αίμα τους πίσω” σε σχέση με έναν έρωτα απωθημένο, κρυφό ή παρελθοντικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της δουλειάς, σε οδηγεί στην επιτυχία η αυξημένη δημιουργικότητα σου! Οικονομικά κάνεις σχέδια βελτίωσης, τα οποία όμως, θα υλοποιηθούν αργότερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, ο δικός σου κυβερνήτης ο Ποσειδώνας σχηματίζει ένα πολύ θετικό Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η όψη αυτή αποτελεί εγγύηση και σε αποζημιώνει για όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αλλά και για όλες τις απογοητεύσεις που σου έδωσαν πρόσωπα και σχέσεις που εμπιστεύτηκες και βασίστηκες στο παρελθόν. Πλέον μπορείς να αισιοδοξείς και να κάνεις ριζικές αλλαγές σε ότι σε ενοχλεί! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν σε κάθε σου εγχείρημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πέρα από τα γενικά οφέλη που θα λάβεις από αυτήν την σημερινή όψη, θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο! Καλό θα ήταν όμως, πριν πάρεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία στα ερωτικά σου, να συμβουλευτείς και τους φίλους σου! Από εκείνους, θα έρθει η λύση για ένα θέμα ερωτικό που σε απασχολεί καιρό τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σου δίνονται σήμερα δυνατότητες που σου επιτρέπουν να κάνεις τα επαγγελματικά άλματα που επιδιώκεις, εδώ και καιρό! Οικονομικά ίσως το παρακάνεις σε σπατάλες, αφού θες να αφιερώσεις αρκετό χρόνο και χρήμα σε διασκεδάσεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact