ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

Ώρα να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας και μάλιστα με διάρκεια! Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα και ο Γενάρης μας αφήνει με σημαντικές απολαβές και ωφέλιμα αποτελέσματα! Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, είναι οι πιο ευνοημένοι!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, ο Κρόνος σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σου δίνει επιτέλους την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και να χαράξεις μια πορεία και μία στρατηγική που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και να ξεφύγεις από αδιέξοδες καταστάσεις ή και σχέσεις! Ίσως θα πρέπει να συζητήσεις εκ νέου θέματα που αφορούν την πρόοδο σου και την κοινωνική σου καταξίωση και θα διαπιστώσεις πως τώρα μεγαλεπήβολοι στόχοι και σκοποί, μπορούν να επιτευχθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς μια κρυφή ή απαγορευμένη σχέση, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και θα θελήσεις κάτι πιο σοβαρό και επιφανές, αποδεκτό από τον περίγυρο σου. Γενικά η σημερινή όψη, ευνοεί ιδιαίτερα τους δεσμευμένους, που θα τους δοθεί η ευκαιρία να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα της επισημοποίησης. Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, απέφυγε έρωτες στον χώρο εργασίας, για να μην εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν ανήκεις στη κατηγορία των ανθρώπων που εργάζονται σκληρά και με σύστημα, σήμερα θα ανταμειφθείς! Οικονομικά, αν υπάρχουν χρέη που σε απασχολούν, τώρα είναι η κατάλληλη ημέρα να προχωρήσεις σε διευθετήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, ο Κρόνος σήμερα σχηματίζει όψη Εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και αυτό θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς την ουσιαστική τύχη σου και να γευτείς την επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά ιδίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις! Η διάθεσή σου για αλλαγή, διερεύνηση και εξερεύνηση, θα σε βοηθήσει να πετύχεις μακροπρόθεσμους στόχους, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να προχωρήσεις σε εποικοδομητικές γνωριμίες και συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, θα φέρει ουσιαστικές νέες γνωριμίες, αξιόλογο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα για σένα που είσαι ελεύθερος! Για τους δεσμευμένους ευνοούνται οι συζητήσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση σχέσης ή γάμου! Το σίγουρο είναι, πως η ρουτίνα λαμβάνει τέλος και δίνει την σκυτάλη, σε μία νέα ενδιαφέρουσα συναρπαστική ερωτική ζωή, γεμάτη περιπέτεια και νέες εμπειρίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έρχονται νέα ξεκινήματα, που θα σε ωφελήσουν πολύ στο μέλλον. Ιδανική μέρα για επαγγελματικές, αλλά και οικονομικές συμφωνίες!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, το Εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δείξει τον σωστό δρόμο και θα σου δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή και να κάνεις πράξη, κάποιες βαθιές σκέψεις σου, ώστε να πραγματοποιήσεις επιθυμίες που καιρό κρατάς κρυμμένες. Μην αποκαλύπτεις σε κανένα την δράση σου και τις λεπτομέρειες των κινήσεών σου και άσε τους να δουν τα θετικά αποτελέσματα που θα έχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος ή παρασκηνιακός, είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει τώρα και να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Μείνε λογικός, προσγειωμένος, συγκρατημένος και επιφυλακτικός, πριν σιγουρευτείς και κάνεις το βήμα την επανασύνδεσης! Στον σεξουαλικό τομέα, δεν σε ενδιαφέρει πια η ποσότητα, αλλά η ποιότητα και αυτό είναι που διεκδικείς, από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, ανακαλύπτεις το αληθινό πρόσωπο ενός συναδέλφου και αυτό εξυπηρετεί τις μετέπειτα κινήσεις σου! Οικονομικά έρχεται η λύση ή η συμφωνία, που περίμενες τόσο καιρό, για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα σήμερα, είναι άκρως θετικό και ωφέλιμο για σένα! Θα επιφέρει σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο στις συναισθηματικές όσο και τις φιλικές ή τις οικογενειακές, ανεβάζοντας το… επίπεδο και το πήχη! Έχεις πλέον την ανάγκη, αλλά και την ικανότητα να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα άτομα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη κάποιων σχέσεων σου! Μπορείς επιτέλους και ισορροπείς συναίσθημα με λογική!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλύτερη ημέρα για να βελτιώσεις παροντικά, αλλά και μελλοντικά, την συντροφική σου ζωή! Η έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και σοβαρής, είναι πολύ πιθανή τώρα, για σένα που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι ήδη με κάποιον, μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο, θα σε κάνει να νιώσεις πιο πλήρης, ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ, για την σχέση σας και την μετέπειτα πορεία της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σκεφτείς και θα αναθεωρήσεις τις φιλοδοξίες σου σήμερα, αφού θα σου δοθεί μία μεγάλη ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα! Αν τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ιδιαίτερα, καλό θα ήταν να πάρεις πρωτοβουλίες και να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα, που αφορά την αύξηση εσόδων!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact